Milyen gyakran beszéltek a szüleitekkel írásban, telefonon, és milyen gyakran látogatjátok őket?
A kérdés nyilván a szülőktől messzebbre költöző, felnőtt "gyerekekhez" szól, illetve a kollégista kamaszokhoz, tehát aki nem lakik a szülőkkel.
Kérlek, azt is írjátok le, mennyi időbe telik a szüleitekhez jutni a szokásos módon (saját autóval, tömegközlekedéssel, külföldön élőknél repülővel), milyen gyakran telefonáltok, milyen gyakran beszélgettek messengeren vagy whatsappon.
Csak érdekel.
Írásban hetente, telefonon szinte sosem.
Évi 2x látogatjuk meg őket (1000+ km-re élünk)
Szüleimmel hetente párszor beszélek telefonon, néha ritkábban, ha semmi se történik és mindenki elfoglalt. Testvéremmel szinte naponta biztos dumálunk messengeren, meg ha egymás felé van dolgunk be szoktunk ugrani fél órára beszélgetni. Ők tőlem kb 1 órára laknak autóval.
Férjem szülei már nem élnek, a testvéréhez ő jár látogatóba főleg, én ritkábban, mondjuk havonta egyszer elkísérem, de függ attól hogy tudjuk e épp vinni a fiunkat vagy sem. Ők 200 kmre laknak, tehát az nem egy gyors kör.
Régebben havi-heti szinten haza néztem, attól is függöt milyen az albérletem, stb. És volt amikor napi szinten telefonáltunk.
Mostanában meg úgy teljesen elvagyok nélkülük. Néha haza nézek, vagy ők jönnek fel, de ritkán írok, ritkán telefonálunk. Volt egy "törés" valahol és azóta azt látom, hogy kialakult mindannyiunk élete a másik nélkül.
Egyetemista, kollégista vagyok, 230km. Ritkán járok haza, covid előtt kb. 2havonta vagy ritkábban, most gyakrabban kellene, de egyelőre minden hétvégén volt vmi, ami miatt be kellett mennem az egyetemre.
Minden nap írunk egymásnak. Megírjuk, ha vmi van, bármikor írunk egymásnak, ha vmit el akarunk mondani.
Telefonálás néha. Elég bénán tudunk így beszélni, így én kerülöm. Anyum ilyenkor olyanokról szokott beszélni, hogy milyen az időjárás, múltkor azt ecsetelte, hogy milyen távoli ismerőséről hallotta, hogy milyen szar dolog történt vele. Egy hosszú nap után nem igazán van kedvem ilyeneket hallgatni, így inkább ha tényleg van vmi, akkor hívom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!