H vegyem rá anyát, h megengedje h sulit váltsak?
Ilyenért biztosan nem engedném.
Ha ilyen aprósággal nem tudsz megbírkózni,mi lesz később?
Egész délután és este ez volt a téma a szüleimmel, és arra jutottunk h apa engedi, anya nem igazán szóval egyenlőre várunk.
Nem emlékszek hanyas válaszoló volt, de vki írta h nem milliomosak a szüleim mert venni kell könyveket meg bérletet.
Ez a suli egy várossal arrébb van és buszozok, amibe pedig szeretnék átmenni az itt van helyben.
Tankönyvek pedig ingyenesek.
De miért messzi iskolába jelentkeztél ? Miért nem ami helyben van .
Amúgy akkor érvelj azal hogy kevesebbe kerülne közelebbi suli .
43!
Nyilván a barátja miatt jelentkezett abba.
A jelenlegi iskolám egy várossal van arrébb, ami az jelenti h vonattal 10p, busszal 15 átutazni tehát nem nagy távolság.
Amikor ide jelentkeztem még nem ismertem a srácot.
Egy életre megtamultam, h osztálytársal SOHA,ezért nem lesz ilyen problémám.
Max olyannal jönnék össze aki mondjuk 1-2évvel felettem van, de azt se szeretném, inkább olyannal ismerkedek aki sulin kívűl van.
De egy jó darabig nem kell nekem pasi, legalább néhány hónap, de akár 1-2év is.
Igen, ez iyg szokott mukodni, plane a kamaszoknal, hogy elhatározzák, kivel nem kezdenek, sőt, evekig nem is keresnek társat. Olyan naiv vagy....
Komolyan, őszintén azt gondolom, maradnod kellene és felvenni a kesztyűt. A menekülés soha nem megoldás
Szóval akkor jól ráéreztem anyád egy kretén állat.
Na mind1 eltudsz jönni arról a "vágóhídról" (csakhogy volt osztálytársam idézzem) az jó.
A "kesztyűt felvenni" sosem megoldás 1v5 esetleg 1v20/30 ellen totál esélytelen és csak jobban megszívod! A menekülés mindig megoldás, ilyen esetben 100%-os sikerrel!
Ez a 2.évem a gimiből, és ha 1 év alatt nem sikerült barátokat szerezni akk nem hinném h ezután menne.
Ráadásul fiúk mindig beszólnak, lányok hátam mögött kibeszélnek mert én vagyok a legjobb olaszból és idegesíti őket h mindig mondom a jó válaszokat, ötösöket kapok és dícséretes lettem.
Ha próbálok segíteni stréber köcsög vagyok, ha nem segítek mert tudom h csak kihasználnának akk önző vagyok szóval mindig én vagyok a szar...
És barmit csinálok mindenből tudnak újabb pletykát gyártani... (gondolok itt magánéleti dolgokra)
Tesin ha röpizünk akk az nekem nagyon nem megy, ezért ha akár egy ütést is elcseszek v kinevetnek v lecsesznek és utána végig ezt hallgatom az öltözőben h milyen béna vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!