Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy valami nagyon nem okés velem?
Már egy jó ideje a halálomat kívánom magamnak. Teljesen szét is vagyok csúszva. Karom,hasam, lábam hegekkel tele van. Éheztettem is magam. Tudom nem jó ezeket csinálni de egyszerűen nem érzem jól magam a testembe. Egyszerűen olyan mintha kínoznának ezzel az egésszel. Mármint az élettel.
Legjobb barátaim hátba szúrtak. Barátom kihasznált s majd megcsalt. Itt a családba is meg vannak a gondok.
És egyszerűen tovább ezt így nem bírom ha egy nap nem sírom el magam legalább 3x akkor egyszer se.
És úgy gondolom, hogy ezt valahogy el kéne neki mondanom, de nem tudom hogyan mondjam:(
Azért elég szomorú hogy nem veszik észre a szüleid hogy mennyire mélyen vagy. Bár gondolom nem is lenne így, ha érzelmileg odafigyelnek rád. :(
Hány éves vagy?
Valakivel együtt lenni egy döntés. Nem kötelező. A hűség is csak egy elvárható opció, de sajnos sokan nem tudják mit is jelent.
Megcsaltak? Keress mást. Elárultak a barátaid, keress mást. Nekem sosem voltak barátaim, még is itt vagyok. :)
ezt mondd el neki is szóról szóra és kérj segítséget tőle, h nem tudod mitévő légy és tanácstalan vagy
aztán ő lereagálja és vagy ő maga probál segíteni már ha fontos vagy neki és komlyan vesz
vagy szakember segítségét kéri ha van rá pénzetek stb
nem lesz könnyű egyik se, nekem is összejött mostanában az élet rendesen és testvéremnek hasonlóképp beszámoltam a dolgokról és segített nekem vagy is probált és így kicsit könyebb volt magam túl tenni a dolgokon és gyúgyuló félben vagyok
tudom nem könnyű de erősnek kell lenne, mert még annyi szép és jó vár rád az életben nem dobhatod el magadtól sőt ennyi szar után igen is megérdemled a boldogságot és a jót, követeld és kérd ki az élettől hiszen ez jár neked
az élet megy tovább új kapcsolat új barátok új környezet új emberek, változztass de semmiképp se ragadj benne mert akkor nem lesz jobb
ha esetleg beszélgetnél valakivel szivesen beszélek veled bármiről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!