Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen dolog az, ha egy szülő...

Milyen dolog az, ha egy szülő leidiotazza a saját gyerekét, ha a gyerek vesz egy idős embernek egy pénztárcát?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan szülők akik alapból is rendszeresen mondogatják a gyereküknek hogy "hülye vagy". Az exemnek rendszeresen mondogatta az apja előttem is, csak úgy. Szerintem nagyon károsan hatott rá, mellettem szedett magára önbizalmat. Nem tartom sem normálisnak, sem helyesnek. Az ilyen embereknek nem adnék gyereket a kezükbe.
2021. szept. 26. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem a legjobb ajándékot vette a barátnőd..most tényleg, miért pont egy pénztárcát? Vett volna inkább csokit vagy valami dízstargyat.. de a szüleinek se kellett volna ezért leidiótazni,max rávezethették volna hogy mit vegyen..
2021. szept. 27. 07:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Dísztárgyat*
2021. szept. 27. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!