Miért nem értenek meg a szüleim?
Semmi problémám nincs velük kedvesek mindent megkapok, de sajnos mizofóniám van és nem birom elviselni ha valaki csámcsog, szürcsöl, horkol,hangosan szuszog, szipog. A minap öcsém (6 éves) ette a fagyit mellettem és szürcsögött illetve csámcsogott, nagyon idegesít ezt már nem bírtam, többször rá szóltam hogy fejezze be mert nagyon idegesít, de méginkább csinálta. Kicsit ki akadtam felálltam és fel a akartam menni a szobámba, erre anyám kiakadt, hogy nem hiszi el hogy én ilyen vagyok meg most ez engem mit zavar ha már valami nem úgy van ahogy én akarom akkor már semmi nem jó. Eléggé fájt amit mondott, mert erről nem én tehetek és nem tudom hogyan magyaráztam el nekik, hogy mizofóniám van. Jelenleg itt bőgök a szobámban🙂
16L
Ebből kifolyólag nem is szoktam társaságban enni.
A szobámban eszek inkább egyedül.
Lehet félreértettél
Nem is ezt várom el tőlük te jó ég
Hanem, hogy megértsék, hogy ez van és ha bemegyek a szobámba ez miatt mert idegesít akkor ne én legyek a fos Nem szeretnék én ott jelenetet rendezni hanem inkább nyugodtan be szeretnék jönni a szobámba
Szerintem jó a hozzáállásod.
Van a páromnak egy ilyen ismerőse, aki kicsapja a hisztit ha valaki ilyent csinál ahelyett, hogy felállna és egyedül enne vagy elvonulja. Konkrétan a párjától se viseli el ezt.
Nyilván én is próbálok ellene tenni
Az osztályban is kénytelen vagyok elviselni ezeket a hangokat
De ha nem muszály akkor inkább ki megyek a h helyséből
Arról meg hogy az 6 éves öcsém nem oszt nem szoroz testvéri kapcsolat testvérek persze piszkálják egymást nem is rá akadtam ki csak egyszerűen nem bírtam már azt a hangot
Az érzékenységet meg nem tudom kontrollálni sajnos minden szaron képes vagyok el bőgni magam
Gyereket nem szeretnék ezzel nincs probléma
Az együtt élést meg valahogy csak túlélem
Nyilván nem tehet róla az ember
És mint már irtam én ezeket a helyzeteket mindig nyugodtan kezelem
Soha nem ordibalok hogy fejezze már be mert nem ő tehet róla
De amikor direkt csinálja akkor persze egy kicsit idegesít de akkor se kezdek el ordibalni
Alkalmazkodni tudok szerencsere rengeteg táborban voltam ott is alkalmazkodni kellett sikerült
De vannak időszakok amikor kicsit érzékenyebb ez a dolog
Szerencsére sikerült velük leülni és megbeszélni, eddig is tudták hogy van de valahogy nem voltak ezzel kapcsolatban megértőek talán most már azok lesznek
8 így elég nehéz élni elhiheted nekem és én is ezt kívánom magamnak
9 szakember
És köszönöm az értelmes válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!