Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feltűnőek voltunk apa előtt,...

Feltűnőek voltunk apa előtt, sejti, hogy van valami?

Figyelt kérdés

6 éves kapcsolatom lett vége 1 hónapja. Nem vagyok rá büszke de utána, elég rossz passzban voltam és lefeküdtem az egyik kollégámmal, aki apának is kollégája. (9 év van köztünk) azóta is beszélünk, folyamatosan megállás nélkül. Egyszer kaveztunk bent, meg a wcbe olelkeztunk. Nekünk ez így jó, nem akarunk többet. Apa elég szigorú a cégnel, meg amúgy sem szeretnénk ezt nagy dobra verni. Volt egy buli kb 40 en voltunk (10lany 30fiu) Én miután odaertem egy kolléganővel, kimentem cigizni és ő hívom xynak odaállt mellem. Kb fel órán keresztül ott hulyeskedtem a fiúkkal (meg apámmal) ő végig mellettem állt. Aztán vacsikor visszamentem a lányos asztalhoz. Vacsora után elég unalmas volt ott lenni, meg elég sok volt már a fejembe... Kimentem megint a fiús csapathoz kb 6an voltak kint (ott volt ő is meg apa is) én odaalltam mellé, megint hulyeskedtunk. A végén 4en maradtunk kint. Apa, a kolléga ő meg én. Apa végig beszélt a kollégával addig mi dartsoztunk kettesben, meg iszogattunk, cigiztunk, beszélgettünk. Apanak hirtelen be kellett mennie, a kolléga követte. Mi 2en kb 20 percet kint voltunk a sötétben. Vegig beszélgettünk, cigiztunk, ittunk, nevetgeltunk. Többiek mindenki bent. A buli végén kettesben mentünk be.

Tegnap otthon voltam és akkor mondta poénból anyum, hogy pasizzak be (ő tud erről a kollegarol, csak azt nem, hogy lefekudtunk) erre nevetve mondja apa ja csak ne az a kolléga legyen (viccből mondta így) kérdezi anya miért mi volt. Erre apa :láttam kettesben voltak.

2021. szept. 19. 12:46
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
2021. szept. 19. 15:19
 22/29 anonim ***** válasza:
96%

21

Fiatalodott egy évet:D

2021. szept. 19. 15:24
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

22 éves, csak félt ha kiírja megint ugyanazt tiltják.

Tetkón sem lepődök

2021. szept. 19. 17:10
 24/29 anonim ***** válasza:
26%
13 tálib buli.
2021. szept. 19. 17:51
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
21 éves létedre elég gyermeteg szinten vagy.
2021. szept. 19. 18:20
 26/29 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező azt írod hogy nem vagy rá büszke de mégis nevetgelsz a sráccal és jó érzed magad vele. Élvezed hogy ez a ti kis titkotok pedig biztos tudja már az egész cég. Így szokott lenni.

Ha nem csinálsz rendszert belőle szerintem egy kaland simán belefér. Nem leszek álszent így gondolom annak ellenére hogy nekem nem jött be soha nem is volt ilyenem pedig lett volna rá lehetőségem. Kivéve kollégát és a szülők kollégáját. Nekem ez valahogy tabu. De kinek mi.

Apukád szerintem még nem tudja, lehetséges hogy teljesen komolyan gondolta amit mondott. De ha te se gondologld komolyan azzal az emberrel akkor jegelned kellene a dolgot mert elfelejtesz egy fontos dolgot. Bár gondolom nem is akarod. Ez viszont apukádnak is a munkahelye.

És amúgy vagy egy olyan érzésem hogy nem új keletű a vonzódás, hiszen én is olvastam itt nagyon hasonlót. A fiatal lány az apjával együtt dolgozott és tetszett neki egy kolléga nagyon... Ha nem te vagy akkor szólj. Csak szerintem az apádnak ez kellemetlen lesz, vagy mégrosszab ha mindenki tudja már csak ő nem.

Tényleg nagyon gyerekes az írásod.

2021. szept. 19. 22:18
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
Amugy ja, ezt en se vagom, velem mikor szakitottak (es az nem 6 eves kapcsolat volt..) enni se volt kedvem, masok meg banatukban 2 het utan “veletlen” belecsúsznak a faszba xd
2021. szept. 19. 22:20
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sejti apukád.
2021. szept. 20. 16:28
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
XD
2021. szept. 20. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!