Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feltűnőek voltunk apa előtt,...

Feltűnőek voltunk apa előtt, sejti, hogy van valami?

Figyelt kérdés

6 éves kapcsolatom lett vége 1 hónapja. Nem vagyok rá büszke de utána, elég rossz passzban voltam és lefeküdtem az egyik kollégámmal, aki apának is kollégája. (9 év van köztünk) azóta is beszélünk, folyamatosan megállás nélkül. Egyszer kaveztunk bent, meg a wcbe olelkeztunk. Nekünk ez így jó, nem akarunk többet. Apa elég szigorú a cégnel, meg amúgy sem szeretnénk ezt nagy dobra verni. Volt egy buli kb 40 en voltunk (10lany 30fiu) Én miután odaertem egy kolléganővel, kimentem cigizni és ő hívom xynak odaállt mellem. Kb fel órán keresztül ott hulyeskedtem a fiúkkal (meg apámmal) ő végig mellettem állt. Aztán vacsikor visszamentem a lányos asztalhoz. Vacsora után elég unalmas volt ott lenni, meg elég sok volt már a fejembe... Kimentem megint a fiús csapathoz kb 6an voltak kint (ott volt ő is meg apa is) én odaalltam mellé, megint hulyeskedtunk. A végén 4en maradtunk kint. Apa, a kolléga ő meg én. Apa végig beszélt a kollégával addig mi dartsoztunk kettesben, meg iszogattunk, cigiztunk, beszélgettünk. Apanak hirtelen be kellett mennie, a kolléga követte. Mi 2en kb 20 percet kint voltunk a sötétben. Vegig beszélgettünk, cigiztunk, ittunk, nevetgeltunk. Többiek mindenki bent. A buli végén kettesben mentünk be.

Tegnap otthon voltam és akkor mondta poénból anyum, hogy pasizzak be (ő tud erről a kollegarol, csak azt nem, hogy lefekudtunk) erre nevetve mondja apa ja csak ne az a kolléga legyen (viccből mondta így) kérdezi anya miért mi volt. Erre apa :láttam kettesben voltak.

2021. szept. 19. 12:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Írta hogy harminc éves a pasas.
2021. szept. 19. 13:40
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Ő 21, a fickó +9, úgyhogy nekem ő még srác, bocs:))) (N40)
2021. szept. 19. 13:42
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Komoly hely lehet, ahol kb írni sem kell tudni. 4en, 2en...

Lányos asztal? Komoly céges buli lehetett

2021. szept. 19. 13:48
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
Akkor a kerdrzo Apja 39..
2021. szept. 19. 13:55
 15/29 anonim ***** válasza:
87%
Száli, most panaszkodsz vagy dicsekszel ?
2021. szept. 19. 14:33
 16/29 anonim ***** válasza:
81%

"Nem vagyok rá büszke de utána, elég rossz passzban voltam és lefeküdtem az egyik kollégámmal"

Bírom ezeket dumákat, mélyen van és nem bír el semmit, de ha jól megkefélik azt még elviseli a pici lelke :D

Általában annyira senki nem érzi magát szarul hogy a valagát oda tolja valakinek vagy a farkát belelógassa valakibe.

Mint a Rácz Gergő és az Orsovai Reni-Mostantól című közös dala, amiben van az a mondat hogy : Nem én kezdtem, levadásztak! :D Zseniális szöveg.

2021. szept. 19. 14:52
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Azért a rötyit remélem lehúztad és nem a barnamaci jelenlétében ölelkeztetek a szarszagban.
2021. szept. 19. 15:11
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
Rómeó és Júlia modern kiadásban
2021. szept. 19. 15:14
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
Tekintve hogy a leírásod alapján dohányzol, iszol és random férfiakkal hemperegsz 21 évesen, normális nevelést biztos nem kaptál, magyarul szüleid legkevésbé sem érdekled, innentől nem tudom miért gondolod hogy apád fogja érdekelni kivel fekszel össze.
2021. szept. 19. 15:15
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ott a pont. Nekem is kedvenceim ezek az önsajnáltató szövegek, mikor valaki depis meg minden baja van, de egy jó ribizliskedés azért belefér. Szerintem az ilyenek még a temetés alatt is elmennének kefélni a kápolna mögé.
2021. szept. 19. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!