Hogy montátok el a szüleiteknek hogy van barátom/ barátnőtök?
14 éves voltam, és a szüleim nagyon kiakadtak mert a srác idősebb volt nálam jó pár évvel..
17L
16 voltam,igazából úgy volt,hogy azt mondtam,hogy elmehetnék-e egy ismerősömmel moziba,és akkor megkérdezte anya ki az az ismerős,és akkor jött,hogy hát egy srác,de akkor még első tali volt,ugyhogy sajnos azóta tudott róla,mivel kamuzni nem akartam.
A vicces,hogy 3 év eltelt,és a szexualitásom is változott (meg már igazából akkor is tudtam,csak nem volt biztos),így ha lesz barátnőm és fel tudom vállalni,annak nem lesz nagy örömfogadtatása,úgyhogy arról a részről még nem tudok tapasztalatból írni😂.
Én 14 voltam és csak eléálltam, hogy közöljem vele az örömhírt. Természetesen nem az első nap…
Anyukám nagyon jól fogadta és örült is a boldogságomnak, viszont apukám már nem annyira jól. Ő inkább azt akarta, hogy szakítsunk minél előbb. Dehát a lányok apukája ilyen szokott lenni.
1. 23 voltam: megyek korizni a - már exemmel.
2. 27 voltam: találkozok egy sráccal, holnap jövök (4,5 éve már együtt is élünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!