Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 éves vagyok és nem szeretem...

21 éves vagyok és nem szeretem ha anyám pakolászik a cuccaim között?

Figyelt kérdés
Hiába kértem rá ezerszer hogy ne pakoljon össze a szobámban, de hiába. Mit lehet tenni? Zár nincs az ajtómon és nem is engedi hogy legyen.

2021. szept. 14. 08:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Nekem ugyanilyen volt az anyám. Utáltam. Elkoltoztem, férjem lett,azóta is jatsza a nagy mama szerepet. Amióta elkoltoztunk, békén hagy
2021. szept. 14. 10:32
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Még a telefonomba is bele nézett, úgy megundorodtam tőle...megnézte az üzeneteimet amit a párommal folytattam és undorító módon elkezdett nyaggatni..szégyen érzetem volt
2021. szept. 14. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Én anyám is ilyen. Nem a rend miatt, hanem mert kíváncsi. 8 éve nem lakom otthon, ha ritkán oda kapok levelet, szó nélkül bontja ki és már úgy hív fel, hogy kaptál levelet, azt írják, hogy...

Ha szóvá teszem megsértődik, mert "most mi van abban" és legközelebb ugyanúgy kibontja.

Ha itt van látogatóban, áttúr mindent és még csak nem is próbálja titkolni.

"Mi ez a számlafelszólítás? " (Egyszer 1 évben fordul elő figyelmetlenségből) "Mire szeded ezt a gyógyszert? " "Ezt mikor hol vetted, minek ez neked? "

Képtelen megszokni, hogy már nem vagyok 10 éves, nem kell elszámoltatni.

Kedvencem:télen reggel hatkor sms"hideg van, vegyél fel alsótrikót, nem ám kint lesz a derekad"

33 éves nő vagyok 2 gyerekkel

2021. szept. 14. 11:25
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
21 évesen nem engedi a zárat? A helyedben én csak azért is tennék fel.
2021. szept. 14. 11:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát nincs mindig tökéletes rend mert sokat dolgozok, viszont ha ráérek tökéletes rend van és rendezettség.
2021. szept. 14. 12:25
 16/19 anonim válasza:
44%
Költözz albérletbe
2021. szept. 14. 14:52
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, ez sose fog változni. 28 éves vagyok, 29 éve férjnél, 22 éve külön élek de ha az anyám nálunk van pakol. Ha vigyázott az unokákra átpakokta a szekrényeket. Nem segített se kérés se sírás, semmi. Viszont ezért nem akarom megszakítani a saját anyámmal a kapcsolatot. Remek nagymama unoka kapcsolatot alakított ju a gyerekekkel. Ennek az volt az ára hogy átrendezte a zoknis fiókot (is). Baromira zavar de nincs rá jó megoldás
2021. szept. 14. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
48 éves vagyok és 20 éve férjnél. Előző voltam
2021. szept. 14. 17:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az is előfordult, hogy ő maga hozott át valami t a szobámba, aztán én kaptam érte, hogy mit keres a szobámban

Egyébként nem is volt igazán a saját szobám, mivel a 3 szekrényből 2-ben az ő holmijai voltak, de azokhoz én nem nyúltam, ellenben vele

A polcomon, asztalomon mindig rend volt, ellenben az ő asztalával (Egymás hegyén-hátán minden) de persze én kaptam folyamatosan, hogy nem rakok rendet magam után.

Gyakorlatilag nem volt egy olyan négyzetméter a házban, ahol ne lett volna valamilyen holmija "oda b@szva"

Ha két könyvét csak egymásra raktam az asztalán, hogy ne a földön legyenek, már azért is kaptam

Átérzem a helyzetet

Én csináltam olyat, hogy egy papírra ráírtam, hogy "nem szép dolog kutakodni", illetve, hogy "Tudom hogy kutakodsz a cuccaim között"

És volt olyan "hülye" (bocsánat) hogy ezek után a papírok után vont kérdőre!

2021. nov. 1. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!