21 éves vagyok és nem szeretem ha anyám pakolászik a cuccaim között?
Én anyám is ilyen. Nem a rend miatt, hanem mert kíváncsi. 8 éve nem lakom otthon, ha ritkán oda kapok levelet, szó nélkül bontja ki és már úgy hív fel, hogy kaptál levelet, azt írják, hogy...
Ha szóvá teszem megsértődik, mert "most mi van abban" és legközelebb ugyanúgy kibontja.
Ha itt van látogatóban, áttúr mindent és még csak nem is próbálja titkolni.
"Mi ez a számlafelszólítás? " (Egyszer 1 évben fordul elő figyelmetlenségből) "Mire szeded ezt a gyógyszert? " "Ezt mikor hol vetted, minek ez neked? "
Képtelen megszokni, hogy már nem vagyok 10 éves, nem kell elszámoltatni.
Kedvencem:télen reggel hatkor sms"hideg van, vegyél fel alsótrikót, nem ám kint lesz a derekad"
33 éves nő vagyok 2 gyerekkel
Nálam az is előfordult, hogy ő maga hozott át valami t a szobámba, aztán én kaptam érte, hogy mit keres a szobámban
Egyébként nem is volt igazán a saját szobám, mivel a 3 szekrényből 2-ben az ő holmijai voltak, de azokhoz én nem nyúltam, ellenben vele
A polcomon, asztalomon mindig rend volt, ellenben az ő asztalával (Egymás hegyén-hátán minden) de persze én kaptam folyamatosan, hogy nem rakok rendet magam után.
Gyakorlatilag nem volt egy olyan négyzetméter a házban, ahol ne lett volna valamilyen holmija "oda b@szva"
Ha két könyvét csak egymásra raktam az asztalán, hogy ne a földön legyenek, már azért is kaptam
Átérzem a helyzetet
Én csináltam olyat, hogy egy papírra ráírtam, hogy "nem szép dolog kutakodni", illetve, hogy "Tudom hogy kutakodsz a cuccaim között"
És volt olyan "hülye" (bocsánat) hogy ezek után a papírok után vont kérdőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!