Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg lehet bocsátani apámnak...

Meg lehet bocsátani apámnak ha rámozdult a menyasszonyomra?

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 13:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
71%
Megszakítanék vele minden kapcsolatot. Féreg az ilyen.
2021. szept. 10. 17:04
 22/31 anonim ***** válasza:
19%
Mennyi utálat van az emberekben,de azt tényleg nem lehetséges,hogy fordítva történt a dolog?
2021. szept. 10. 17:05
 23/31 anonim ***** válasza:
75%
Azért szeretnék ekkora önbizalmat, hogy a fiatal lány mozdult rá biztos a lottyadt vén faszra.
2021. szept. 10. 17:07
 24/31 anonim ***** válasza:
76%

"Mennyi utálat van az emberekben,de azt tényleg nem lehetséges,hogy fordítva történt a dolog?"

A saját apámból indultam ki, akiről abszolút elképzelhető az ilyen.

2021. szept. 10. 17:09
 25/31 anonim ***** válasza:
17%
Jah és akkor egyből más apja is olyan. Honnan tudod,hogy löttyedt? Ismerek olyan 50éves pasit ,aki férfiasabb a 25éves fiánál és százszor inkább apukát választanám mint a fiút.
2021. szept. 10. 17:11
 26/31 anonim ***** válasza:
73%
Azt én írtam. Hihetetlen, hogy előbb hiszitek el, hogy egy fiatal lány egy LÖTTYEDT pasival akar lenni, minthogy egy vén fasz kikezd egy fiatal lánnyal. (Csak mert ismersz olyan 50-es pasit, aki nem az, nem lesz más is olyan - a saját szavaid.)
2021. szept. 10. 17:21
 27/31 anonim ***** válasza:
91%
"Mennyi utálat van az emberekben,de azt tényleg nem lehetséges,hogy fordítva történt a dolog?" ismerve a hapsikat? Nem . És elég hihetetlen hogy egy fiatal csaj, egy erős fiatal hapsi mellől egy vénülő pasasra mozdulna rá. Azt viszont simán elhiszem hogy egy szexhiányos faszi minden nőre rámozdul, és leszarja hogy a gyerekéhez tartozik.
2021. szept. 10. 17:42
 28/31 anonim válasza:
74%

"mégis csak gyerekkorod óta ismered"

És akit regóta ismersz az csak jó ember lehet nem? Ez tipikus gyerekes gondolkodás, amikor a szüleidet tökéletesnek látod. Valószínűsíthető hogy még nagyon fiatal vagy, jelzem hogy ki fognao derülni dolgok a te szüleidről is.

Az én apámról pl simán elképzelném ezt, de még azt is hogy a saját lányára mozdulna rá. Igen, pont azért mert gyerekkorom óta ismerem! Tudom hogy ilyenek beleférnek neki.

Múltkor néztem egy videót tik tok-on, az anya arról beszélt hogy a gyereke kitalálta az új pasijáról hogy pedofil. A gyerek részletesen elmondta hogy délután a csávó arra kérte, puszilja meg azt a bizonyos tesrészét,de ezt ne mondja el senkinek. Az anya ezekután pszichológushoz beiratta, mondván hogy a gyerekszáj sokmindent kitalál,és képzelgései vannak...

A kérdésre válaszolva, ez undorító, sehogy sem megbocsájtható.

2021. szept. 10. 17:42
 29/31 anonim ***** válasza:
27%
24. Miről beszélsz? Én pl 28 voltam, amikor házasodtam, az édesapám 54 és iszonyú jó formában volt, kigyúrt volt és már huszon éve küzdősportolt. De igen, biztos minden örömapa lottyadt f-sz.
2021. szept. 10. 18:34
 30/31 anonim ***** válasza:
30%
Jaj, hany ven faszi csinal ilyet... Ha egy csajt ez zavar, adja a tudtara. Ne benaskodjon a mennyasszonyod, nagylany mar, elengedett kezzel ul a WC-n, csak megbtudja mondani apadnak, hogy lohassza le magat... Ne teged akarjon osszeakasztani a leendo aposaval, hanem oldja meg... Jesszus, manapsag milyen nyamnyila csajok vannak.
2021. szept. 10. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!