Meg lehet bocsátani apámnak ha rámozdult a menyasszonyomra?
"Mennyi utálat van az emberekben,de azt tényleg nem lehetséges,hogy fordítva történt a dolog?"
A saját apámból indultam ki, akiről abszolút elképzelhető az ilyen.
"mégis csak gyerekkorod óta ismered"
És akit regóta ismersz az csak jó ember lehet nem? Ez tipikus gyerekes gondolkodás, amikor a szüleidet tökéletesnek látod. Valószínűsíthető hogy még nagyon fiatal vagy, jelzem hogy ki fognao derülni dolgok a te szüleidről is.
Az én apámról pl simán elképzelném ezt, de még azt is hogy a saját lányára mozdulna rá. Igen, pont azért mert gyerekkorom óta ismerem! Tudom hogy ilyenek beleférnek neki.
Múltkor néztem egy videót tik tok-on, az anya arról beszélt hogy a gyereke kitalálta az új pasijáról hogy pedofil. A gyerek részletesen elmondta hogy délután a csávó arra kérte, puszilja meg azt a bizonyos tesrészét,de ezt ne mondja el senkinek. Az anya ezekután pszichológushoz beiratta, mondván hogy a gyerekszáj sokmindent kitalál,és képzelgései vannak...
A kérdésre válaszolva, ez undorító, sehogy sem megbocsájtható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!