Miért nem mehetek el moziba 16 évesen???
27 azt nem várhatja el senki hogy minden nő otthon üljön sötétedéstől mint egy jó kislány miközben ez társadalmi és közbiztonsági kérdés.
Nem pedig az hogy kimehet -e az utcára éjjel. HA ez felmerül akkor ott nincs közbiztonság. Ezt sajnos nem a rendőrség fogja megszüntetni. Ezt ugyanis megelőzni lehet vagy kell, mert a rendőrség csak utólag tud fellépni. Folyamatosan nem lehet mindenhol járőrözni és nem is ez fogja megoldani a problémát. Ez ugyanis a hosszú tapasztalatok azt mutatják hogy valójában csak a járókelőket nyugtatja meg de amúgy annyi haszna van hogy h az orra előtt történik valami abba tud beavatkozni. Aki ellőre tervez az ki fogja várni a megfelelő időpontot. Speciális helyzet hogy létszám sincs a magyar rendőségnél. Még a titkárnő és a portá is rendőr akinek aztán semmi köze az egészhez azon kívül hogy ott dolgozik. Igényelt létszámot pedig lecsökkenti annyira amennyi éppen van, így majdnem 100% ot mutat a létszám. Statisztikailag.
Nőn is múlik, de nehogy már ne mehessen ki az utcára amikor akar, meg nem öltözhessen az utcán úgy ahogy akar, nyilván a megfelelő keretek betartásával. Engem nem zavar ha ennél is lengébben öltözik. :) Ráadásul Budapesten is úgy öltöznek a 16 év körüli lányok néha hogy az ember agyából kimegy a vér. Este meg a feleségem kérdezi milyen napom volt? Hát őő izé... Láttam 3 szőkét, 4 feketét két gesztenye barnát, egy vöröset meg egy zöldet. Munkahelyen te állat! Jja ott semmi különös... Kenyeret vettél? Ó hogy az a... Elfelejtettem leszállni a villamosról mert khm szal elfelejtettem.
Szóval öltözködéssel lehet kihívó, de aki nagyon nőies annak majdnem mindegy mit vesz fel, mert egyből látszani fog.
Nem tudom hibának értékelni ha kihívóan öltözik, de jó ötletnek sem feltétlenül.
Szóval a lényeg ettől függetlenül:
Nem a nők hibája ha megtámadják őket... Lehet csökkenteni a kockázatát, de megszüntetni nem.
Budapesten is van bőven olyan hely ahol a felségemet se engedném egyedül, de még a kamasz fiamat se.
Én pesti vagyok és még itt sem történt soha semmi velem,pedig nem vagyok egy csúnya lány,nem is voltam.Többnyire egyedül jártam haza melóból is volt,hogy éjfélkor.(éjjel nappali étterem)
Ennyire nem kell félni az egész világtól..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!