Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem mehetek el moziba...

Miért nem mehetek el moziba 16 évesen???

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap megbeszéltük a barátnőmmel hogy ma elmegyünk moziba mert végre kiadták a filmet amit már régóta meg akartunk nézni. Ma viszont lemondta, mondván soká ér haza és még edzése is lesz. A többi barátnőmet is kérdeztem hogy nincs-e kedvük jönni, de senki nem ér rá. Én viszont tényleg meg akartam volna nézni a filmet, mert holnap utazunk vissza külföldre, így úgy döntöttem hogy egyedül megyek ha már senki nem akar csatlakozni. Anya viszont nem enged el. Azt mondta hogy túl szép vagyok és hogy bárki megerőszakolhat vagy elrabolhat és túl fiatal vagyok. Elmondanám hogy a mozi egy plázában van ahol rengeteg ember van, még a WC is folyamatosan tömve van ( nem viccelek ) és a plázához vezető út sem egy sikátoron át vezet, így gyakorlatilag semmi esély nem lenne rá hogy megrontsanak. Felvetettem azt az ötletet is hogy felhívom a film előtt hogy megnyugodjon, de így sem enged!!!!!! Mit csinálhatnék??? Annyira elakartam volna menni megnézni, egész nyáriszünetben ezt vártam és most mehetnék de anya keresztbe tesz. És mindig ez a kifogás hogy bárhol bármikor megerőszakolhatnak, pedig a nálam jóval fiatalabbakat engedik el másik városokba lófrálni.
2021. szept. 9. 14:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
5%
Túl szép vagyok 😂😂😂😂
2021. szept. 9. 18:41
 22/29 anonim ***** válasza:
6%

#21:

...hogy igaz legyen 😂😂

2021. szept. 9. 19:21
 23/29 anonim ***** válasza:
7%
:)
2021. szept. 9. 19:23
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen sokan válaszoltatok! Végül nem mentem el, mert anya továbbra sem engedett el, ellógni meg eszemben sem volt, így beletörődtem de továbbra sem értek egyet vele. Fiú barátaim abszolút nincsenek, szóval ez kicsukva. Úgy 20 évvel ezelőtt történt az hogy elraboltak egy kislányt itt a mi városunkban, nagyon sokáig keresték de nem találták, végül egy erdős részen találták meg egy zsákban a maradványait. A kislány úgy 9 éves lehetett és ez anyában nagyon megmaradt, hiába történt már sok éve. És a tettest állítólag azóta sem találják. Plusz a bátyám gyerekkori legjobb barátja egy lány volt aki akkoriban lovagolni járt és egyedül ment mindig haza és egyszer elkezdte figyelgetni egy sötét ablakú mercis. Nem lett semmi baja, de nyílván megijedt és valószínűleg ez is rá tesz még egy lapáttal hogy anya ennyire félt.
2021. szept. 9. 22:04
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Várj 2 évet.
2021. szept. 9. 22:16
 26/29 anonim ***** válasza:
38%
Hetente eltűnik az országban minimum egy fiatal korú, és nem csak lányok. Nagy részük felderítetlen marad mindörökre. Ezért van hogy a félősebb szülők sajnos így állnak hozzá. Érthető, de sok féle képen meg lehet oldani. Nem egyedül járni ahol esténként kevesen vannak, vagy senki. Pláne nem rendszeresen kb ugyan akkor. stb stb. Ilyenért is érdemes fiú barátokat is tartani.
2021. szept. 10. 08:46
 27/29 anonim ***** válasza:
29%
26. Igen. Akik meg az ilyesmi válaszokat lepontozzák, azok mondják azt, hogy amelyik nőt megerőszakolják, az nem tehet róla. De, talán ne mászkáljon egyedül a sötétben.
2021. szept. 10. 13:12
 28/29 anonim ***** válasza:
8%

27 azt nem várhatja el senki hogy minden nő otthon üljön sötétedéstől mint egy jó kislány miközben ez társadalmi és közbiztonsági kérdés.

Nem pedig az hogy kimehet -e az utcára éjjel. HA ez felmerül akkor ott nincs közbiztonság. Ezt sajnos nem a rendőrség fogja megszüntetni. Ezt ugyanis megelőzni lehet vagy kell, mert a rendőrség csak utólag tud fellépni. Folyamatosan nem lehet mindenhol járőrözni és nem is ez fogja megoldani a problémát. Ez ugyanis a hosszú tapasztalatok azt mutatják hogy valójában csak a járókelőket nyugtatja meg de amúgy annyi haszna van hogy h az orra előtt történik valami abba tud beavatkozni. Aki ellőre tervez az ki fogja várni a megfelelő időpontot. Speciális helyzet hogy létszám sincs a magyar rendőségnél. Még a titkárnő és a portá is rendőr akinek aztán semmi köze az egészhez azon kívül hogy ott dolgozik. Igényelt létszámot pedig lecsökkenti annyira amennyi éppen van, így majdnem 100% ot mutat a létszám. Statisztikailag.

Nőn is múlik, de nehogy már ne mehessen ki az utcára amikor akar, meg nem öltözhessen az utcán úgy ahogy akar, nyilván a megfelelő keretek betartásával. Engem nem zavar ha ennél is lengébben öltözik. :) Ráadásul Budapesten is úgy öltöznek a 16 év körüli lányok néha hogy az ember agyából kimegy a vér. Este meg a feleségem kérdezi milyen napom volt? Hát őő izé... Láttam 3 szőkét, 4 feketét két gesztenye barnát, egy vöröset meg egy zöldet. Munkahelyen te állat! Jja ott semmi különös... Kenyeret vettél? Ó hogy az a... Elfelejtettem leszállni a villamosról mert khm szal elfelejtettem.

Szóval öltözködéssel lehet kihívó, de aki nagyon nőies annak majdnem mindegy mit vesz fel, mert egyből látszani fog.

Nem tudom hibának értékelni ha kihívóan öltözik, de jó ötletnek sem feltétlenül.

Szóval a lényeg ettől függetlenül:

Nem a nők hibája ha megtámadják őket... Lehet csökkenteni a kockázatát, de megszüntetni nem.

Budapesten is van bőven olyan hely ahol a felségemet se engedném egyedül, de még a kamasz fiamat se.

2021. szept. 10. 13:47
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Én pesti vagyok és még itt sem történt soha semmi velem,pedig nem vagyok egy csúnya lány,nem is voltam.Többnyire egyedül jártam haza melóból is volt,hogy éjfélkor.(éjjel nappali étterem)

Ennyire nem kell félni az egész világtól..:D

2021. szept. 10. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!