Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadná páromként? 22/N

Elfogadná páromként? 22/N

Figyelt kérdés
5 éves kapcsolatomnak lett vége. Már együtt éltünk. Egyenlőre nem akarok semmi komolyat, de egy kolléga udvarol, apa kollégája is (30eves) . Most vissza kellett költözzek anyumekhoz. Kérdezte mi a helyzet pasik teren.ha valakit ellenez azt nagyon ellenzi. Én féltem bevallani először, mert van egy gyereke (nem hazas) aztán mondtam neki na szerinted ki? O mondja, hogy xy? Én mondom igen, honnan tudtad? Anya :annyira megéreztem. (anya is ismeri, nincs jó híre, nagyon szeret csajozni) de meglepő módon nem mondott ellene semmi rosszat. Annyit mondtam szoktunk chatelni
2021. szept. 8. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk ezt a kérdést csak ö tudja megválaszolni, senki más.
2021. szept. 8. 20:00
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Tökéletes férfi, gyereket már csinált, imádja a nőket,és rengeteg hódítása van, biztos a legideálisabb hosszútávú párkapcsolatra egy fiatal gyerektelen lánynak.
2021. szept. 8. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a lényeg, a szülő elfogadná-e,v agy nem, mert a te életed. Viszont ha nincs jó híres és szeret csajozni, akkor én egyáltalán nem terveznék vele a helyedben.
2021. szept. 8. 20:06
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Annyira viszket már, hogy 22 évesen ilyen páron gondolkozol?
2021. szept. 8. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Imponál a kis csitrinek hogy rossz hírneve van,meg már sok lány megvolt a férfinak, a házasságon kivüli gyerek pedig a tejszínhab a torta tetején.

Vannak ilyenek mindig a legnagyobb nőcsábász után csorog a nyál.

2021. szept. 8. 20:33
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Lehet anyut is megvakarta már. :D
2021. szept. 8. 20:42
 7/15 anonim ***** válasza:
35%

Bírom, mikor aztán a nők azt ecsetelik hosszú sorokon át, hogy minden férfi egy szemét, mind csak dugni akar és b.ssza meg az összes. Ez stabilan 30-40 éves kor között bőven előjön a nőknél, valamelyik leellik 1-2 kölköt is azért a szemét férfiaktól.

De utólag azért mindig kiderül, hogy huszonéves korukban a nőcsábász kellett, a macsó, apu haverja, apu munkatársa stb.stb.

Nem az a baj, ha egy nő nála idősebb férfiakkal ismerkedik, de mit ad isten, ezek mindig a zűrös férfiak. Mert az kell a nőknek. A nyugalom, a biztonság, a jó kapcsolat nem kell.

Írom mindezt úgy, hogy barátnőm van és semmi bajom a nőkkel, de a nők javarésze tényleg ilyen mint a kérdező. Aztán 10 év múlva a kérdező majd TikTokra felteszi a "Miért vagyok 30 évesen szingli" videót, amiben természetesen fel lesz sorolva, hogy 'mertazösszesférfiegyg.ci", de az kimarad majd a felsorolásból, hogy a jó meg a normális és rendes nem kellett.

2021. szept. 8. 21:38
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk 22 évesen kereshetnél normális pasit is, terhek nélkül.
2021. szept. 8. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Miért gondolom hogy a volt párod is ilyen zürös férfi lehetett aki lecserélt egy fiatalabbra vagy másik csajra?
2021. szept. 8. 21:50
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes szemilyiség lehet, ha úgy gondolod megéri, akkor probáld meg.
2021. szept. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!