Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen anya az, aki ilyet...

Milyen anya az, aki ilyet mond a gyerekére?

Figyelt kérdés
Szerinte kiérdemeltem a betegségem, mert ő azért beteg, mert én állandóan csak idegesítem őt. Én voltam olyan hülye, hogy valaha elmondtam neki a problémáimat. Mikor problémáim vannak is mindenre azt mondja megérdemeltem. Szerinte én egy szemét vagyok, mert én tisztelem, becsülöm őt. De mire fel, mikor mindennap elszid?
2021. szept. 5. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Meg kéne hallgatni a másik oldalt is.

Gondolom te is ilyen kamu sajnáljatok légyszi depressziós vagy mint a mostani fiatalok nagy része, aki csak panaszkodik de a javulásért nem tesz semmit

2021. szept. 5. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Olyan anya, akinek nem kéne anyának lennie.
2021. szept. 5. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Rákérdezek: depresszió...
2021. szept. 5. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Ennyiből nem lehet mélyremenő következtetéseket levonni. Le kellett volna írnod, milyen szituációban mondta ezt . Nem szép ugyan,de senki nem tökéletes,el tudok képzelni olyan élethelyzetet amikor végső elkeseredésében vág valaki ilen dolgokat a gyereke fejéhez . Pl. miért "szid el" téged minden nap ? Mert teszem azt ha narkózol , bukdácsolsz , és úgy viselkedsz,hogy előbb utóbb majd a börtönben kötsz ki ,akkor jogosan veszekszik veled anyád . Ha 4est viszel haza ,vagy ehhez hasonló piti dolgok miatt korhol téged,akkor nála van a gond. És még ezeregy szituáció van , te most túl kevés információt osztottál meg, így persze,hogy fekete-fehér lesz az egész kérdés és mindenki anyádat fogja ócsárolni.
2021. szept. 5. 14:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Már rég elmúltam 20 éves. Nem drogozok, nem iszok, nem is dohányzok. Mindig segítek itthon mindenben, amiben tudok. főzök, mosok, takarítok is.
2021. szept. 5. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát nézd, ha valami komoyl mentális betegséged van, ami miatt ő depressziós, akkor annyiban igaza van, hogy te vagy az oka. Mondjuk eépeszű anya ezt nem momdja a gyerekenek, azt meg pláne nem, higy kiérdemelted.
2021. szept. 5. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami nem okés
2021. szept. 5. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És milyen betegséged van?
2021. szept. 7. 00:46
 9/9 anonim ***** válasza:
64%

Lehetek őszinte?

Sz.r anya!

2021. szept. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!