Meg fognak vele békélni valaha?
Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyok barátommal, azt hallgatom a családomtól, hogy nem tartják normálisnak, hogy ennyi tetoválása meg piercingje van. Nem értik, hogy miért pont ilyen emberrel vagyok együtt, ennél normálisabb kinézetűt is találhatok stb.
(Én 20 vagyok, ő pedig 24)
2021. szept. 3. 23:30
11/17 anonim válasza:
A zsidóknál is lehet ellenszenv a tetoválásokról. Igaz ők elszenvedői voltak auschwitzi táborokban. A karra tetováltak számsort, és ezzel bélyegezték meg őket. Ki tudja, az utódokra is mennyire hat a múlt emléke.
12/17 anonim válasza:
11. Hát szerintem ennek semmi köze ahoz, nem hiszem, hogy egy tetovált emberről Auschwitz jut eszébe bárkinek. Főleg, hogy ott teljesen más jelentőségű volt a tetoválás mint a mostaniak.
14/17 anonim válasza:
Nem, öregek, de ez nálam is vissaztaszító (fiú vagyok).
15/17 anonim válasza:
Talán majd az esküvőn megbékélnek.
16/17 anonymousreview60 válasza:
Ne várd a megbékélést! A szüleid majd belátják a fasságukat, ha látják, hogyan él, mit tesz érted, bánik veled a férjed. Ha ennek ellenre sem változnak, akkor kiderült, hogy mennyire - nem - jó emberek.
"Talán majd az esküvőn megbékélnek." Az én egyik nagyanyám a sátor egyik, a másik a másik sarkában sírt, hogy most tették tönkre a gyerekét.
17/17 anonim válasza:
Annyira beléjük rögződött, hogy nem normális dolog a tetoválás, hogy nem hiszem, hogy teljesen el fogják fogadni. Esetleg hozzáteszik, hogy rendes ember, pedig tetkója van :) Pedig már a fiatalok nagy része tetoválást visel. Nem kell sokat várni és a következő generáció már elfogadóbb lesz. Mondjuk a most 40 körüliek és lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!