Ezt elfogadnátok?

Figyelt kérdés
18éves autista fiú vagyok , tejesen képes lenék az ön álló életre ,de a szüleim nem engedik ,mert hogy te autista vagy nem vagy jó semmire cím szóval. És így muszály vagyok jászani a hüjét nekik, hogy megtegyenek mindetn és eltarcsanak. Pedig nincs is semmi bajom.
2021. szept. 3. 19:32
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Igen hobbim a horgászás minden hétvégén kinn vok
2021. szept. 3. 21:59
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
21, valami "hasznos", azt én is szeretek, de nem akarsz, tanulni, egyetemre menni, edzenni, haverkodni, dolgozni (házimunkát is)?
2021. szept. 3. 22:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem akarok ,a tanulás hüjeség , edzenni járok minden péntelen,haveok nem kelenek
2021. szept. 3. 22:05
 24/30 anonim ***** válasza:
89%

Hát akkor további jó döglést.

Amúgy kamu.

2021. szept. 3. 22:09
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Látszik hogy kamu, próbáltam komolyan venni, de ez már túlzás, inkább vert a faszod.
2021. szept. 3. 22:15
 26/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem lehetsz önálló ha a szüleid tartanak el és velük élsz. Az nem önállóság.

A mostanihoz képest önállóbb lehetnél ha nem velük élnél, viszont ha ők fizetnek mindent akkor az nem teljes önállóság.

Teljesen önálló csak akkor lehetsz ha magadat tartod el.

Döntsd el higy mit akarsz és ennek megfelelően cselekedj. De szerintem sokáig egy felnőtt emberrel nem lehet úgy bánni mint egy kisgyerekkel, egyszerűen nem egészséges semmilyen suempomtból. Tudom higy vannak fokozatai annak is ha valaki az autista, ha valóban el tudod látni magad akkor azt bizonyítani kell nekik. Azzal kezd hogy befelyezed hogy hülyének tetteted magad.

2021. szept. 3. 22:18
 27/30 anonim ***** válasza:
85%
Napi kamu, egy jó adag rájátszással.
2021. szept. 4. 04:01
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ugyanaz a kérdező írta ki ezt a kérdést is csak a gyerek szempontjából (#3)
2021. szept. 4. 16:47
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
28 van ebbe valami...
2021. szept. 4. 20:19
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kapnak utánad pénzt a szüleid? Olyanról már hallottam, hogy felülvizsgálatot a valamennyire értelmi fogyatékos fiu be lett tanitva, hogy rosszabbul teljwsitsen. Ezáltal az anyuka több pénzt kapott.
2021. szept. 4. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!