Csak nekem ilyen ertetlenek a szuleim?
Nagyon szeretem oket de neha kikeszitenek. 18 eves lanx vagyok, szuksegem van maganeletre es nem ertik meg. Amikor zuhanyzom mindig akkor jonnek kezet mosni. Sajnos a konyhaban, mashol nincs viz a lakasban csak a furdoben. Szinte mar beidozitik hogy akkor jonnek mikor en furdok. Ilyenkor mint szerintem mindenki szeret egyedul lennj a gondolataival. Minden egyes alkalommal felhaborodok amikor bejonnek erre ok mondjak hogy ugyis a zuhanyfuggony mogott vagyok. Multkor pl valamelyikuk benyitott kopogas nelkul (mikozbe kihallatszik ha furdok szoval nem is ertem). Furdes elott nem szoktam elrakni a szennyesem se, csak utana. Es ugy jott be hogy szejjel volt a bugyim, raadasul veres is volt. Olyan kellemetlen volt apa elott. Most mondhatjatok hogy miert nem rakom el elotte de mibel elvileg ez egy privat szfera gondolnam hogy ugy js csak en latom. Meg amugy is meg kikellett aztatnom a bugyit. Nem tudom magamra zarni az ajtot mivel nincs kulcs a zarhoz. De azt talaltam ki hogy kiekelnem egy sepru nyellel es akkor nem tudnak benyitni. Jo otlet? Vagy egyeltalan mi a velemenyetek errol? Tulreagalnam az egeszet?
Illetve azt meg hozzatennem hogy van egy mellekepulet nem messze a bejarattol ahol lehet kezetmosni mert van viz, szappan.

"Nem tudom magamra zarni az ajtot mivel nincs kulcs a zarhoz."
És ez valami megváltoztathatatlan természeti törvény? Csinálj. Csináltass. Cserélj zárat. 1-2 ezres meg egy csavarhúzó, nem rakétatudomány és nem is nagy költség. Ha ez nem, akkor szereljetek fel egy riglit. Persze, jó a kitámasztás is, de az hosszabb távon macerás.

Nálunk még a 9 éves fiúgyerekhez se megyünk be, ha be kell mennem,kopogok. Szerintem kulturált emberek ninimum, hogy kopognak.
Ez majdnem olyan, mintha a wc-re nyitogatnának az emberre. Pláne apád. Parasztság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!