Csak nekem ilyen ertetlenek a szuleim?
Nagyon szeretem oket de neha kikeszitenek. 18 eves lanx vagyok, szuksegem van maganeletre es nem ertik meg. Amikor zuhanyzom mindig akkor jonnek kezet mosni. Sajnos a konyhaban, mashol nincs viz a lakasban csak a furdoben. Szinte mar beidozitik hogy akkor jonnek mikor en furdok. Ilyenkor mint szerintem mindenki szeret egyedul lennj a gondolataival. Minden egyes alkalommal felhaborodok amikor bejonnek erre ok mondjak hogy ugyis a zuhanyfuggony mogott vagyok. Multkor pl valamelyikuk benyitott kopogas nelkul (mikozbe kihallatszik ha furdok szoval nem is ertem). Furdes elott nem szoktam elrakni a szennyesem se, csak utana. Es ugy jott be hogy szejjel volt a bugyim, raadasul veres is volt. Olyan kellemetlen volt apa elott. Most mondhatjatok hogy miert nem rakom el elotte de mibel elvileg ez egy privat szfera gondolnam hogy ugy js csak en latom. Meg amugy is meg kikellett aztatnom a bugyit. Nem tudom magamra zarni az ajtot mivel nincs kulcs a zarhoz. De azt talaltam ki hogy kiekelnem egy sepru nyellel es akkor nem tudnak benyitni. Jo otlet? Vagy egyeltalan mi a velemenyetek errol? Tulreagalnam az egeszet?
Illetve azt meg hozzatennem hogy van egy mellekepulet nem messze a bejarattol ahol lehet kezetmosni mert van viz, szappan.
"Főleg, hogy máshol is lehet kezet mosni"
Pont a kérdező írja, hogy máshol nincs víz a házban.
Szerintem az eltorlaszolás meg barikádépítés fürdéshez már kicsit túlreagálás lenne.
Mondtad már nekik egyébként, hogy téged zavar az, ha benyitnak fürdés közben? Mert azt írod, mindig felháborodsz, amit én kb úgy képzelek, hogy sikítasz egyet vagy rájuk kiabálsz a zuhanyfüggöny mögül. Ami önmagában is egy komikus jelenet lehet, de főleg egy szülő hajlamos nem komolyan venni az ilyen felháborodásokat, mivel megedződtek akkor, amikor te még kisgyerek voltál. Szóval érdemes lehet egyszer, a fürdőszobán kívűl felöltözve és komolyan elmondani nekik, hogy ez téged tényleg zavar, és legyenek szívesek nem pont abban a negyed órában kezet mosni.
Ha ez sem segít, akkor próbáld elfogadni, hogy ez van. Igazi magánélete csak akkor lehet egy embernek, ha egyedül lakik.
4es: akkor lehet kicsit furan fogalmaztam es nem volt ertheto, a hazban mashol nincs viz csak egy mellekepuletben
5os: a furdoszoban kivul meg nem nagyom volt errol szo. A zuhanyfuggony mogul mindig mondom nekik hogy miert ilyenkor kell kezet mosni, bemaszkalni. Ideges szoktam ilyenkor lenni amit lehet hallani a hangomon is. Anya kb mar direkt csinalja egyszeruen nem vesz komolyan es rohogcselve jon be hogy mar megint furdes kozbe zavar. Majd megprobalok veluk beszelni normalisan hogy nekem ez kellemetlen. Illetve mielott bemegy3k megkerdezem akar e valaki kezet mosni. Ha nem valtozik akkor viszont tenyleg ki fogom tamasztani az ajtot.
6os: teged nem ertelek mire celzol, ha arra hogy azokat a kerdeseket en irtam ki akkor tevedsz, semmi kozom hozzajuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!