Megengednéd a 16 éves lányodnak, hogy ilyen szoknyát vegyen fel a városban,mindennapokban?
2021. aug. 25. 22:35
11/39 anonim válasza:
mostanában talán picit hűvös van már ezekhez, de ha alávesz valamit, akkor mehet
12/39 anonim válasza:
Mi a baj vele?
tök átlagos, ha takarja akkor miért ne?
Már tök átlagos ruhadarabokra is tiltás vonatkozik itt mostanság?
Mintha egyre több ilyen kérdés lenne..
16 éves mellesleg mit tiltanál neki :D
Én nekem tetszik és hordanám is...nem értem mi a gondod vele kérdező, ez még extrémnek se mondható
13/39 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, nekem van ehhez hasonlóm piros-feketében, és fehér-feketében is. Sem a szüleimnek, sem a tanáraimnak (erős gimnáziumba járok) nics vele baja.
15/39 anonim válasza:
A hossza nem derül ki a képből. Ha kint a feneke belőle nem,, ha normális a hossza (minihez képest természetesen) akkor igen. A fazonnal és a színnel semmi bajom nem lenne. Hogy úgy mondjam: ha nem ri.bancos az összhatás, simán hagynám.
16/39 anonim válasza:
Szerintem az ilyen kérdéseket mindig a lány rakja fel bíztatás képp, nagyon kétlem hogy egy anya vagy apa pont keres ilyen képet róla majd tesz egy kérdést is róla :D lehet de inkább ez a helyzet.
17/39 anonim válasza:
Szerintem ha nem lóg ki belőle a feneke, és van alatta kisgatya akkor oké. Bár, szerintem környéktől is függ. Úgy értem hogy eléggé csinos a szoknya, és ha mondjuk rossz a környék, akkor simán elkaphatják a lányt.
18/39 anonim válasza:
#17 Ha rossz a környék, akkor ott nem a szoknya miatt fogják elkapni. Ilyen helyre eleve ne is menjen inkább.
19/39 anonim válasza:
Ha nem lóg ki a feneke Belöle akkor nincs gond szoknyával.
20/39 anonim válasza:
Ha eleget takar akkor igen, bár szerintem borzalmasan néz ki 😅 dehát ő veszi fel nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!