Mit tehetnék, hogy ne legyenek ilyenek?
A baj a szüleimmel van. Minden reggel arra kelek, hogy a konyhában ülve a telefonjukat nyomkodják. A telefon miatt nem kommunikálunk egymással, észre se veszik, hogy leülök közéjük és beszélek velük. Ebből adódóan levonható a következtetés, hogy nem számíthatok rájuk, mivel a Facebook és társai sokkal fontosabbak. Mit tudnék csinálni, hogy vége legyen ennek az állapotnak?
17/L
"A telefonok elrejtése valóban jó megoldásnak bizonyulna, de valóban veszekedést eredményezne. A router kikapcsolását én is fontolóra vettem"
Abból is ugyanolyan veszekedés lehet... :)
"Tegnap a kérdés kiírása után, szóvá tettem"
Ne csak egy-egy ilyen helyzettől várd a csodát. Sokszor kell szóvá tenni, figyelni, hogy milyen állapotukban hogyan reagálnak (pl. lehet, hogy amikor fáradtak, akkor türelmetlenebbül ráznak le, de amikor pl. főzőcskéznek épp, akkor jobban lehet velük dumálni, stb.), és attól függően tovább próbálkozni. Egyszer majd csak elér az agyukig. Ha néha-néha egy-egy kis foszlányt felfognak belőle, hosszabb távon az is dolgozik bennük, tisztább pillanataikban még az is lehet, hogy továbbgondolják és belátják, hogy igazad van. Csak hát függők, tudjál róla, úgy meg nem olyan könnyű az élet, képzelheted... Nehéz ügy, tudom, de ne add fel! :)
Mutasd meg nekik a kiírt kérdést, h lássák nem csak szerinted gáz a helyzet...
Amúgy meg mondd fel a mobil netet a szolgáltatójuknál! :D
Aztán úgy már érdemes a rautert is kihúzni :D
Vagy szedjél le a telójukra valami jó kis vírust, azt csá.
"mondd fel a mobil netet a szolgáltatójuknál! :D"
Persze, mert az biztos úgy megy, hogy valaki csak úgy beballag a szolgáltatóhoz és akárkinek a szerződését felmondja, mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!