53 éves férfi a 85 éves anyjával?
Férfinek soha nem volt parkapcsolata 910'-óta otthon él az anyjával.
melyikőjük a stikkes, és miert?
Legidősebb bátyámnak is voltak női, aztán együtt él lassan 39 évesen, a lassan 68 éves édesanyámmal.
Nem azért él vele együtt, mert szerelmes belé. Hanem azért mert nem találta meg az igazit, és nem szeretne olyan párkapcsolatba/házasságba belemenni egy olyan nővel, aki mondjuk bunkó, nem intelligens, nem érzékeny és mondjuk egy belátható időn belül zátonyra futna a kapcsolata.
Voltak barátnői.
Egyébként van munkája, és mióta eladtunk a családiházat, ahol a nagy családunk élt ami egyre inkább fogyott mert kirepültünk, azóta egy 3 szobás panelban élnek, én is ott éltem mikor kitört a COVID. Most külföldön élek kb 11 hónapig így 30 évesen, kicsit kihasználom diploma szerzés előtt a nemzetközi lehetőségeket.
Egyébként bátyám tudatosan gyűjti a pénzt az önálló lakásra, lakástakarékban, másodikat is kötött igaz más nevére, mielőtt meg nem szüntették a 30%-os támogatást. Anyám úgy nem szól bele, hogy hová kivel megy el a barátai közül, és nem is várja el, hogy na adjál bele a közösbe.
Amúgy meg van az előnye annak, hogy ha egy meleg már 30-as éveiben járó férfi együtt él az anyjával, egyrészt én ha visszaköltöznék, még mindig jobb kondiban lennék, így ha lerobbanna tudnám őt ápolni, másrészt azért én jól kijövök vele.
Van egy szegedi ismerős meleg bácsi ismerősöm, ő is együtt élt az anyjával, aztán pletykálgattak róluk a szomszédasszonyok, hogy minek járna más lány után, ha az anyjával él nemi életet. Holott ha az anyjának akadtak partnerei, akkor ő ment el, ha neki, akkor az anyja. Egyébként mindig megbeszélték utána hogy mi volt, meg ismerte a meleg barátait, mert gyakran jártak oda. 75 éves emberről beszélek.
17-es: ehhez nem kell hogy meleg legyen a férfi.
Én ismerek olyan anya-fia párost ahol a fiú 33 éves, az anya 52, együtt élnek (kettesben) Ha a fiúhoz megy fel valaki, az anya megy el otthonról és fordítva. Kész átjáróház az otthonuk. Az anyának 2 kapcsolatból 2 gyerek persze egyik apával sem élt huzamosabb ideig együtt (ha egyáltalán azok az apák, akiknek a nevét viselik a gyerekek) A mai napig jönnek-mennek nála a férfiak.
A fiú meg nem akar se nősülni, se gyereket (nem kell kolonc a nyakára egyik szempontból sem), egyidejűleg 2-3 szeretője van, lehetőleg férjes asszonyok (+/- 10-12 év korkülönbség nem számít nála) Hogy aztán egy közös szilveszteri bulin mi van náluk, azt el lehet képzelni (vagy még a képzeletünk is kevés hozzá)
Huu ez akkor olyan mint amit a középiskolai ofőm mondott.
-Vegyük komolyan az érettségit mert nem mindenki teszi le. Csak azoknak a fiataloknak a diplomával ünneplő képeit látjuk akik megszerezték. Akik nem tudták azok nem fognak dicsekedni vele hogy nem szerezték meg.
Kb. ez ugyanaz a párkereséssel. Limitált időnk van ezen a bolygón. Így próbáljunk meg mindent megtenni azért hogy párt találjunk (ha ez személyes óhaja az embernek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!