Apám elég régimódi. Megkertem, hogy fizesse be nekem a netflixet, de mikor megtudta, hogy meg kell adni a kártyája adatait eléggé kiborult és közölte, hogy ő ilyen semmiképp nem csinál és hogy gondoltam, hogy ő megadja az adatait és én hogy gondoltam ezt. Már minden barátomnak van és én is szeretnék sorikat meg filmeket nézni azon, de ő mindig azt mondja, hogy nézzem a tv-t és nem érti, hogy a tv-ben Netflix elofizetes nélkül nem tudom azokat nézni amit szeretnék. Valami tipp?
Hány éves vagy? Csináltass magadnak egy diákszámlát, ingyen van, a kártya meg talán 2-3ezer forint egy évre.
2021. aug. 16. 10:10
2/12 anonim válasza:
Semmi tipp. Igaza is van a faterodnak meg nincs is. Old meg magadnak. Valamelyik haverod ossza meg veled a fiókját.
2021. aug. 16. 10:29
3/12 anonim válasza:
Hány éves apád? Leragadt 1963-ban? Van már színes tévétek? Autóba beül vagy ő inkább még fogatot hajt, mert az biztonságosabb?
Förtelmes lehet egy ilyen kövülettel együtt élni. Amilyen gyorsan lehet, húzz el otthonról és korlátozd a találkozások számát évi kettőre.
2021. aug. 16. 10:55
4/12 anonim válasza:
Netkártya
2021. aug. 16. 11:03
5/12 anonim válasza:
Paypal?
2021. aug. 16. 11:25
6/12 anonim válasza:
Sehogy. Nyilván saját keresettel rendelkező nagykorú vagy, aki külön él a szüleitől, ergo meg tudja ezt oldani magának. Ha nem így van, megintcsak nincs miről beszelni.
2021. aug. 16. 11:26
7/12 anonim válasza:
3-as Az apa nyilván fél megadni az adatait az interneten. Sokan félnek és joggal. Épp eleget halljuk, milyen sokan visszaélnek ilyenekkel. A kérdezőnek más forrást kell keresnie.
Te nagyon könnyen ítélkezel, nem is ismered a családi hátteret.
2021. aug. 16. 11:34
8/12 anonim válasza:
Teljesen igaza van a faternak.
Az én adataimat is ellopták egy netes fizetés alkalmával. Letiltás, új kártya, stb.
Egyébként megsúgom hogy a netflix nem jár alanyi jogon.
Menj el dolgozni, nyiss bankszámlát. Amiért megdolgoztál azt költsd el és ne követelőzz. Max kérhetsz és ha azt mondják hogy NEM az azt jelenti hogy NEM.
2021. aug. 16. 11:43
9/12 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy a Netflix annyira fontos lenne. Ha van sorozatbarat, akkor igazából bármit megtudsz nézni. Azt gondolom, már elég sok embernek van, tőlük pedig tudsz meghívót szerezni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!