Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt hittem hogy apám veri...

Azt hittem hogy apám veri anyámat de mégse?

Figyelt kérdés
Már korábban kétszer megütötte anyámat de az 1-2 éve volt ma reggel szereltem az autóm a garázsban és halottam hogy anyám azt mondja hogy,, tiszta kék, zöld leszek hagyd abba,,és én kintről kiabáltam apámnak hogy hadja az anyámat mert nem lesz jó vége,, és csak játszottak és én bementem a konyhában és télleg csak játszottak nem tudtam mit csinálni a szégyenemben azóta eljöttem egyik haveromhoz! Így hogy menjek haza?
2021. aug. 15. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Mit játszottak?😂

Egyébként van szád,odamész hozzajuk és elmondod,hogy a reggeli eset egy félreértés volt.

2021. aug. 15. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Kicsit érthetőbben és tagoltabban is írhatnál.

Egyrészt, ha már kétszer megütötte anyukádat, akkor bármikor máskor is megteheti. Az nem férfi, aki kezet emel egy nőre. Tök mindegy, hány alkalommal és hogyan.

Másrészt, milyen játék az, ahol az egyik félnek kék-zöld sérülései lesznek? Miért akarná "játékból" egy férj így bántani a feleségét? Ezen gondolkozz és, és nem neked kell szégyellned magad hanem az apádnak.

Javaslom, beszélgess el erről édesanyáddal, mert nem hinném, hogy ez csak játék volt.

2021. aug. 15. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

De komolyan,mi az,hogy jatszottak?

Játékból verték egymást?

Mert mi másért mondta volna,hogy "Tiszta kék-zöld leszek,hagyd abba",ha nem ezért.

2021. aug. 15. 15:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Amikor beléptem a konyába akkor mind a ketten nevettek
2021. aug. 15. 15:53
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Én azért valami "szexjátékra" gyanakodok.Vannak ilyenek.
2021. aug. 15. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Erre nem lehet mit mondani😐
2021. aug. 15. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Szex közben vannak olyan pózok ahol ütés nélkül is keletkezhet kék-zöld folt.

Valószínűleg azt hitték már elmentél otthonról és elkezdték a testnedv cserét.

Szerepjátékot játszhattak. Például apud a nőgyógyász és a többit el tudod képzelni.

2021. aug. 15. 16:34
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Elképzelhető ez is,de a konyhában??
2021. aug. 15. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már hazamentél? :D
2021. aug. 15. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki azt játszik, amit akar. De annyi eszük lehetne, hogy ne reggel csinálják, mikor te is ott vagy.

Te nem követtél el semmilyen hibát, nyugodtan menj haza.

2021. aug. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!