47. Te hány éves vagy? Túl komolyan veszed a dolgokat. Néha jól esik egy kis viccelődés, hogy oldjuk a hangulatot, főleg tucatnyi komolykodó válasz után. Ne legyél már ilyen begyepesedett. Valaki mond a melóban vagy valahol egy viccet, akkor is te vagy az, aki a poéngyilkos szoktál lenni? Nem beteg gondolat, hanem egy vicc, amit férfiak mondanak egymás között. Vagy egy sorozatban is mondhatnák a szereplők. Minden jogod megvan hozzá, hogy ne tartsd viccesnek természetesen, de nekem pedig lehet a te humorérzéked nem jönne be ugyanúgy. De ezen nem veszünk össze.
2021. aug. 11. 21:07
42/85 anonim válasza:
#49, értem én, hogy ezt viccnek szánta és hogy van, akinek ez vicces is, csak számomra egy kicsikét morbid, de nyugi ember, nem kell rögtön belém állni. Mik ezek az előítéletek "te vagy az, aki a poéngyilkos szoktál lenni?" ?? Ezt abból szűrted le, hogy egy megosztó viccet nem tartok viccesnek? Gratulálok.
2021. aug. 11. 21:12
43/85 anonim válasza:
Mik lettek törölve?
#47 és #49-es válasz még nincs is
2021. aug. 11. 21:17
44/85 anonim válasza:
"15 éve járok fesztiválokra, életemben nem szexeltek még ott, akkor se ha épp szingli voltam. Általában fiú haverokkal mentem. Ha ismerem a fiúkat, elenegedném."
Általában nem kérdezik meg az áldozatról hogy: "szia le itathatlak vagy keverhetek valamit az italodba? Mert szeretnék veled szexelni".
Lehet hogy neked szerencséd volt.
Nem mindenkit ér szexuális bántalmazás ott se. De nagyobb rá az esély mint az otthon védelmében
2021. aug. 11. 21:23
45/85 anonim válasza:
#43, elég sok minden törölve lett, a lényeg az, hogy az egyik válaszoló elsütött itt egy olyan viccet, ami talán nem mindenkinek volt vicces, olyannyira nem, hogy törölték is a válaszát. Erre rákérdeztem, hogy mégis miért írt ilyet, mire jöttek nekem ketten is, hogy én biztosan valami poéngyilkos lehetek, ha nem preferálom az ilyesfajta vicceket.
2021. aug. 11. 21:23
46/85 anonim válasza:
44, mindig magam bontottam ki az italokat,soha senkitől nem fogadtam el semmi piát és az évtizedes haverjaimmal mentem mindig, akiknek nem a szexuálisan erőszak a hobbijuk. Másrészt nem értem miért kell ennyire megbillogozni a férfiakat,mintha minden második egy szexuális ragadozó lenne.
2021. aug. 11. 21:36
47/85 anonim válasza:
Azért ha valaki két másik csávóval elhív egy gyakorlatilag idegen csajt fesztiválozni, az több mint gyanús. Ha a csaj megy, úgy veszik belement a ri.banc-szerepbe.
2021. aug. 11. 21:46
48/85 anonim válasza:
"Másrészt nem értem miért kell ennyire megbillogozni a férfiakat,mintha minden második egy szexuális ragadozó lenne."
Így van!
Engem nők (17-18 éves csajok) próbáltak meg erőszakolni a középiskolai kollégiumba mikor 15 éves voltam. De ez már rég volt. Ja és nem nő vagyok, hanem ffi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!