Apukam megy egy rendezvenyre de nekem nincs kedvem. Erre bejon azt felkolt h nincs kedvem menni? Azóta nemtudok visszaaludni. Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 07:09
1/10 anonim válasza:
Apukám megy egy rendezvényre, de nekem nincs kedvem. Erre bejön, azt felkölt, hogy nincs-e kedvem menni? Azóta nem tudok visszaaludni. Veletek is volt már ilyen?
3/10 anonim válasza:
2 a régies írásmódról, vagy tájszólásokról hallottál már?
6/10 anonim válasza:
De nem is egy nyelvi diktatúrában. Én már annak örülök lassan, ha valaki tagolja a mondatokat, és használja az ékezeteket, és olvasható a kérdés.
7/10 anonim válasza:
Igen néha én is álmatlanul forgolódom azon agyalva hova lettek azok a fránya ékezetek.
Üdv az interneten ahol a nyelvtani hibákért megkergetnek.
8/10 anonim válasza:
8 ne mondd hogy nem idegesito amikor valaki egybe leir tiz mondatot es nem is tagolja nem tudod hol van az egyik vege es a masik eleje es a vegere galansan odabiggyeszt egy kerdojelet
Na ugye. :)
9/10 anonim válasza:
Akkor kelj fel, 7 óra az enm anynira korai.
10/10 anonim válasza:
Ez van. Máskor megkéred, hogy ne ébresszen fel és ennyi. Engem ha valaki felkelt és nem tudok visszaaludni akkor filmet nézek, sorozat vagycsinálok valamit. Nem hiszem hogy Apád hajnali 3-kor kelt fel hogy utána egész nap szenvedned kéne mert nem tudtál aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!