Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá szüleim hogy...

Hogy vegyem rá szüleim hogy lehessen ilyen hajam?

Figyelt kérdés

[link]

De igazából az is jó ha anyumat rá tudom venni valahogy. Mit mondjak nekik? A szüleim elég szigorúak

2021. aug. 4. 07:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%

Két csík miatt a szüleid szigorúak?

Attól is függ hány éves vagy,de én úgy győzném meg a szüleim,hogy először kimondhatos hajfestékkel 2 hónapokat kibírnak.

2021. aug. 4. 07:55
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Nincs ebben semmi durva, miért ne engednék? Mondd azt, hogy ilyen hajat szeretnél. Vagy csak menj el a fodrászhoz egyedül.
2021. aug. 4. 07:55
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Most milyen van ? Képet kérünk. Egyébként mi a baja a szüleidnek azzal a hajjal.
2021. aug. 4. 07:56
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Szia anya szeretnék mutatni egy képet

Tetszik ez a frizura és arra gondoltam,hogy először ilyen kimoshatos hajfestékkel kipróbálhatnánk,hogy milyen

Mit szólsz hozzá

Azért döntöttem a kimoshatos festék mellett,mert kevésbé káros,8-10 mosás után kezd kikopni,kb 2 hónapig bírja

Légyszi enged meg

2021. aug. 4. 07:57
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Egyedül jársz már fodrászhoz? Ha igen, akkor a fodrászt kell meggyőzni, nem a szülőket.
2021. aug. 4. 08:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó ötlet a kismosható hajfesték, de világosítani nem lehet vele. Még esetleg ha szőke akkor játszik a színes kismosható hajszínezők, de világos tincsekről küldött képet a kérdező.
2021. aug. 4. 08:11
 7/23 anonim ***** válasza:
78%

Kérdezted már? Ha nem, akkor kérdezd meg. Ha igen, akkor kb. mindegy, az a típus, aki ezen kiakad és nem engedi az az a típus, aki "nem csinál segget a szájából" és mindegy mivel érvelsz, ha meggyőznéd is "csak azért se" alapon nem engedi meg, mert először azt mondta.

Ha nem engedik esetleg, akkor hátha megnyugtat, ez 15-20 éve volt divat bakker... kb. mint mikor a randa kicsipkedett csíkszemöldök. Akkoriban voltam tizenéves, nagyon felkapták, aztán egy idő után már a legalja körökben volt menő ez a haj, nekem nagyon fura, hogy 2021-ben valaki ilyet akar.

2021. aug. 4. 08:20
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
A kimosható festéken kívül léteznek egy alkalomra való, ráfújható színezők, azt is megpróbálhatod. De szerintem sem divat már.
2021. aug. 4. 08:50
 9/23 anonim ***** válasza:
58%

Világosítani k8moshatóval nem lehet.

Hány éves vagy?

Én nem. Mondanám maham szigorúnak, de pl a 12 évesemnek biztos h nem engedném.

Mutattad már neki? Szóbahoztad egyáltalán?

Mellesleg irtó gagyi ez a haj. Mikor én voltam tini akkor volt divat.

Egyébként a szőke festés baromi macerás ha sok a vörös pigment a hajadban. Nagyon könnyen besárgul. És elsőre nagyon nehéz szép szőkét festeni (a képen sem a legszebb)

2021. aug. 4. 08:51
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez rémesen gáz, kimehetne már a divatból, de sajnos már vagy 15 éve tuti benn ragadt :D
2021. aug. 4. 08:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!