Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy ilyen felsőt vegyen fel?
2021. aug. 2. 20:11
82/91 anonim válasza:
Az ilyen felsot a kitartott csajoknak veszik az idosebb pasik. Sugardaddy
84/91 anonim válasza:
Nem, mert a qrvák hordanak ilyet.
Max haspóló.
85/91 anonim válasza:
Jó kitárgyalós kérdés lett ez is de legalább van mit olvasni :D.
86/91 anonim válasza:
Azta mennyi nyomorult nyomorék fogyatékos ember van.
Ezért tart itt ez a világ. Semmi egyenlőség, egy olyna választ s eláttam, hogy beszélgetne a gyerekével.
Szánalmasak vagytok. Remélem megutál titeket a majdani gyereketek nagy korára.
87/91 anonim válasza:
Ha számodra a női egyenjogúság és a nemek közti egyenlőség mindössze annyit jelent, hogy nyugodtan megengedhetem a 15 éves kislányomnak, hogy útszéli ócska nőnek öltözzön, akkor remélem sosem lesz lány gyermeked.
88/91 Metionin válasza:
86. Ha egyenlőségnél tartunk, akkor egy fiút sem engednék utcára ebben a felsőben :D (vagy bármi olyanban, amiről a prostik jutnak az ember eszébe először).
89/91 anonim válasza:
#86, ez számomra nem egyenlőség kérdése, de ha nekem lenne is lányom, az életbe nem engedném ilyen gagyi, ízléstelen ruhadarabban az utcára. Igen, elbeszélgetnék vele, még pedig arról, hogy mi az a stílus.
90/91 anonim válasza:
Szerintem nem a nemek közti egyenlőségről beszélt a 86-os, hanem hogy partnernek tekintené a gyerekét és normálisan megbeszélné vele a dolgot a "megtiltom, mert csak" helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!