Szerintetek mennyire normális a napi alkoholfogyasztás?
Szüleim minden nap fogyasztanak alkoholt, például sört, rumot, bort, stb... Hétközben ugye csak munka után, de hétvégente már reggeltől isznak. Nem isszák le magukat, de nekem ez akkor sem tetszik. Nem érzem magam jól ez miatt otthon.
Mikor kicsi voltam, ebből kifolyólag volt egypár kellemetlen élményem. Volt olyan, hogy anyukám hazajött berúgva, de olyan szinten, hogy a saját hányásába és ürülékébe feküdt a fürdőszobába. Nagyon sokszor pedig a szekrényébe, ruhák közt tárolta sunyiba a piákat.
Nem egy lecsúszott család vagyunk, anyukám tanárnő, apukám pedig vállalkozó.
Esetleg más családban ez a jelenség mennyire van jelen? Ez normális ez a minden napi piázgatás?
Attól ha valaki nem részegedik le még ugyanúgy alkoholizmus ha tartósan nagy mennyiséget iszik.
Én is így nőttem fel, hogy szüleim folyton ittak úgyhogy teljesen normálisnak tartottam.
Évekig én is napi rendszerességgel ittam, reggel egy sör kezdésnek, munka közben rövidek és este is pár sört legurítva. Tudták, hogy iszom de egyenesen mentem úgyhogy szóvá se tették.
30 éves koromra leromlott az egészségem és kiderült a sok ivástól.
Abbahagyás után még évekig tartott mire rendbe jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!