Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlölöm az anyámat. Szerintet...

Gyűlölöm az anyámat. Szerintetek mitévő legyek? Többi lenn

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok a nagymamámmal és anyámmal lakok egy kertes házban. Kezdjük az elején anyám idegrendszeri problémával küzd, és engemet a mamám nevelt fel. Anyám pár évet ült börtönben mert cirkuszolt itthon stb.. És megint elkezdett cirkuszolni nem tetszik neki semmi mamámmal is veszekszik velem is csak én nem hagyom magamat.. szóval értitek. Tehát ha a nagymamám rám iratja a házat akkor bármikor ki rakhatom az anyámat? Nagyon sokszor le is szégyenitett tehát van miért haragudnom rá. Ti már jártatok igy? én semmi szeretet nem érzek anyám iránt és ez okkal. Van ok és van ok okozó

16 F

2021. júl. 26. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
Ha cirkuszol és nem normálisan nevelt, nem is illeti meg semmi, jó hogy a te neveden van a ház.
2021. júl. 27. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen, kirakhatod. Remélem minél előbb rád iratják a házat, és megszabadulsz tőle. De előbb ki kell onnan jelenteni.
2021. aug. 4. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!