Természetes, én a nagyapáimat veszitettem el úgy hogy nem is láttam őket mert az apai nagyapám a születésem elött meghalt az anyai nagyapám a születésem után pár hónappal mikor én a koraszülöttségem miatt még kórházban voltam, ő még látott engem képen de én már nem láthattam
2021. júl. 26. 07:56
12/18 anonim válasza:
És most is fáj a tudat hogy nem fértünk el ebben a világban én és a nagyszülrim
2021. júl. 26. 07:59
13/18 anonim válasza:
Természetesen, részvétem.
2021. júl. 26. 09:02
14/18 anonim válasza:
Velem hasonló volt, de én a megkönnyebbülés miatt sírtam. Utána tényleg könnyebbnek éreztem magam.
2021. júl. 26. 09:34
15/18 anonim válasza:
Mindannyian masok vagyunk. Engem egy kvazi idegen halala is meg tud viselni, ha valamilyen kapcsolatban voltunk akkor akar hetekkel-honapokkal kesobb is eszembe jut. A ver szerinti apammal en sem beszeltem mar husz eve, megis szoktam ra gondolni, en nem tudtam egyszeruen felretenni ezt a dolgot es ugy csinalni, mintha nem egy ver lennenk.
2021. júl. 27. 00:45
16/18 anonim válasza:
Mi a fészkes fenének pontoztatok le?????
11,12 voltam
2021. júl. 27. 09:13
17/18 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, csak nehogy bajod legyen attól, hogy le lettél pontozva, ajjaj! Most, mi lesz veled? 🤣🤣🤣🤣🤣
2021. júl. 27. 10:47
18/18 anonim válasza:
Persze, teljes mértékben normális, még ha nem is teljesen ismerted. Ő az apukád, és nagy valószínűséggel szeretted, még ha nem is mindig érezted úgy, mert haragudtál rá, hogy miért nincs ott neked. És az is természetes, hogy anyukád sírt miatta, hiszen nem véletlenül voltak házasok (ha házasok voltak), és nem hiszem, hogy véletlenül születtél volna meg:)
Míg apukád, anyukád fiatal volt, biztosan rengeteg élményt éltek át együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!