Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19/L vagyok és anyám napi...

19/L vagyok és anyám napi szinten hívogat (különösen este), hogy otthon vagyok e. Mit mondjak még neki, hogy hagyjon békén?

Figyelt kérdés

Ma este például 4szer hívott, hogy biztosan itthon vagyok e. Nem viccelek. Pedig pontosan tudja, hogy nincsenek haverjaim, nem iszok, nem bulizok, de úgy érzem, hogy folyamatosan kontrollálni akar. Egy városban élünk, de külön albérletben.

Olyasmiket vásárol, amiket nem kérek és hiába mondom neki, hogy “könyörgöm ne, majd én”. Apum nem nevel(t), testvérem nincs.

Ami még zavaróbb, hogy szó szerint minden nap részeg. Lassan idegroncs leszek miatta, pedig próbálom elkerülni, de csak az anyám… Nem tudok már mit tenni. Valakivel hasonló? Terápiára vigyem?

2021. júl. 23. 21:31
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
<333
2021. júl. 27. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!