Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit csináljak.?

Nem tudom mit csináljak.?

Figyelt kérdés
Apa és anyum folyton veszekednek és olyanokat mond neki megöllek és félek attól megteszi. Szerintetek elköltöztek 19 évesen úgy hogy nem mondom nekik? mert én már nem bírom hogy irányítja, meg stb. Van egy tanárom akivel jó a kapcsolatom nem lenne furcsa ciki a háza elé mennék hogy adjon ötletet mit csináljak ? apám agressziós mindig egyből ugrik mindenen.

2021. júl. 19. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

De, tudom.

Elmentem koleszba 14 évesen. így csak hétvégén voltam otthon

Elköltöztem otthonról, miután már dolgoztam, és volt annyi félretett pénzem h albérletbe menjek.

És nem. Nem jobb hajléktalanbak lenni.

Onnan nics visszaút. Az utcáról nem fogja folytatni a sulit. A hídalatt élve nem fog rendes munkát találni

2021. júl. 20. 06:07
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

De itt úgy látszik mindenki úgy kezdte hogy hobóként élt szinte még gyerekként.

Onnan vakartátok fel magatokat

Hát persze.

Tele van az utca meg az aluljáró ilyen siker sztorikkal

2021. júl. 20. 06:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el, össze egy haverral.

Menj dolgozni akár gyárba is, csak húzz onnan, mert előbb-utóbb aimán megkéselhet apád. Meg akarod várni?

2021. júl. 20. 10:28
 14/17 1Léna ***** válasza:

A szüleiddel külön-külön, négyszemközt beszélj arról milyen érzést, aggodalmat kelt benned a veszekedésük. Mond meg hogy mindkettejükért aggódsz. Az egyikükért azért, hogy nehogy olyat tegyen amit megbánna, a másikukért, hogy nehogy sérülést, vagy rosszabat szenvedjen el.

Talán ez felébreszti a felelősségtudatukat, hogy ne adjanak ilyen rossz kapcsolati mintát. Talán azért mert szeretnek, képesek lesznek uralkodni az indulataikon. Ezt kívánom neked!

2021. júl. 20. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ne, ne költözzön el, hanem lakjon az agresszív szüleinél 35 éves koráig, és maradjon le az egész életről, mert 19 évesen még túl fiatal hogy bevásároljon meg főzzön...

Egy életképes fiatalnak semmiből sem áll megélnie egyedül.

2021. júl. 20. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
31%

Mert neked ez a 2 véglet van?

Aznem lehet h először legyen már egy iskolai végzettsége és utána lépjen le ha már van fix jövedelme? Senki nem mondta h 35 évesen legyen otthon.

Ezt hol olvastad?

De egy szál bugyiban, (nem tudom érettségije van e már) végzettség nélkül nagyszerű lenne nekivágni

2021. júl. 20. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne neki egyszerű, de lehet jobb lenne.
2021. júl. 20. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!