Fiatalok!Mi lenne a véleményetek egy ilyen apáról?
Dolgozik, jó keresete van, akár egyedül is képes lenne eltartani a családot.
Szabadidejében sportol, videójátékokkal játszik, olvas, filmezik.
Örül neki, ha ebben a gyerekei is részt vesznek.
Nem egy nagy szakember, de egy polcot fel tud fúrni, kisebb betonozás is jöhet illetve egyéb kisebb munkák(olajcsere a kocsiban), viszont komplex szakmunkákat nem tud megcsinálni, tehát teljes villanyszerelés, fürdőszoba burkolás messze áll tőle.
Nem is érdekli.
Tanulni ő tanul veletek.
Havonta pár alkalommal alkoholt fogyaszt(nem vágja magát offra) és olyankor rá is gyújt egy cigire (sima).
Vannak barátai, illetve azok családjai rendszeresen járnak át hozzátok különböző programokra, illetve együtt is eljártok mindenfelé.
Házimunkában kb 10%-ban veszi ki a részét.
"Az óraszám azonos, mivel a feleség nem 8 órában van, hanem csak 4-ben."
16-os: EZT az infót HONNAN SZEDTED???????
*de engem mondjuk például zavarna az az italozas, oké, hogy hébe hóba ahogy irtad nem vagnad magad off-ra de gondolom nem egy doboz sör és nem egy mini pohar palinka es nem egy pohar bor vagy fröccs es emiatt kellemetlen helyzetet teremtenel a család többi tagjának.
Ezt muszaj volt javitanom mert felreertheto volt. Szoval engem azert zavarna mert gondolom nem egy doboz sör hébe hóba és aggasztó lenne mivel az alkohol nem tesz jót a szervezetnek se a környezetének. Atzol hogy nem iszod off-ra magad attol berugva csinalhatsz ökörségeket.
13-as vagyok
Én is a házimunka részt érzem hiányosnak. Én apám pl a kertet gondozta (kivéve virágok) plusz szerelgetett néha és ennyi. Anyu meg egész nap robotolt 6órás meló mellett, mert 3 gyerekkel nem könnyű ... Nekem ez nagyon ellenszenves volt mindig is.
Apósom viszont simán főz is, takarít, mosogat és kb mindent együtt csinálnak a feleséggel (még randiznak is!), a gyerekekkel is folgalkozott, míg azok kicsik voltak, közös kirándulás stb. (Közel 30 éve házasok).
És mivel a párom ebben nőtt fel, ő is ilyen velem - nincs olyan, hogy ez női munka, az férfi stb. Annyi van, hogy ő utál mosogatni, de szeret főzni - ezért én mosogatok és ő főz (persze segítek neki, ahogy ő is nekem ha megkérem.) Sose voltam még ilyen boldog, mint vele. (10 évesek leszünk már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!