Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatalok!Mi lenne a véleményet...

Fiatalok!Mi lenne a véleményetek egy ilyen apáról?

Figyelt kérdés

Dolgozik, jó keresete van, akár egyedül is képes lenne eltartani a családot.

Szabadidejében sportol, videójátékokkal játszik, olvas, filmezik.

Örül neki, ha ebben a gyerekei is részt vesznek.

Nem egy nagy szakember, de egy polcot fel tud fúrni, kisebb betonozás is jöhet illetve egyéb kisebb munkák(olajcsere a kocsiban), viszont komplex szakmunkákat nem tud megcsinálni, tehát teljes villanyszerelés, fürdőszoba burkolás messze áll tőle.

Nem is érdekli.

Tanulni ő tanul veletek.

Havonta pár alkalommal alkoholt fogyaszt(nem vágja magát offra) és olyankor rá is gyújt egy cigire (sima).

Vannak barátai, illetve azok családjai rendszeresen járnak át hozzátok különböző programokra, illetve együtt is eljártok mindenfelé.

Házimunkában kb 10%-ban veszi ki a részét.

2021. júl. 16. 15:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek szemszögéből nézve csak ezek alapjàn jó apa.

Arról egy szó nem esik milyen férj.. Elviszi e néha a feleségét vacsorázni, vesz e virágot ünnepekre, csinálnak bármit közösen? (Hogy jön ki a szüleivel és a felesége szüleivel.. stb.)

Mint apa nagyon szépen szerepel.. de én pl azt szeretném ha a férjem a párom és barátom is maradna attól hogy megszületik a gyerekünk.. Persze ez a kiinduló kapcsolattól is függ.. Nekünk sok közös hobbink, programunk van..

2021. júl. 16. 15:39
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a leírás alapján nagyon szimpatikus, örülnék ha ilyen apám lenne. Rosszabb tulajdonságai meg mindenkinek vannak.
2021. júl. 16. 15:42
 13/36 anonim ***** válasza:
62%

Hát engem frusztrálna ha állandóan ökörködne vagy gyerekesen reagálna komoly dolgokra is. Bar en nem vagyok gyerek se tini. Felnott vagyok.

Igazabol semmi értékes tulajdonságot nem mondtál igy szerintem nem is tud az ember véleményt írni. Pl. Mennyire lehetne számítani rá, következetes-e de ugyanakkor nem tiltja a gyereket amiert fizikus akarna lenni vagy nem viselkedik bugyutan okorkodoen mikor epp egy fontos dicseretben reszesitik a gyereket es ami meghatarozo lenne a jovojere nezve. Illetve nem okorkodi el a gyereke elso szerelmi kapcsolatat illetve nem viselkedik ugy mint egy taplo batty aki leverne minden sracot aki a huga kozelebe menne vagy tul kozel allna a lanyahoz, mert bizonyos tulajdonsagok marha kinosak egy gyereknek es nem mellesleg nem csak a gyereknek de a felesegnek is es az egesz csaladnak is csak azert mert szeret okorkodni. Szerintem ovodas szint ha allandoan minden helyzetbe okorkodik. Pl. Epp elvesztette a feleseged a munkajat te elokorkodod vagy lehetne sorolni, hogy milyen helyzetekbe necces, kínos, bugyuta es kellemetlen. Remeljuk nem az a tipus vagy aki pici vizes lufit tesz az ember cipojebe okorkodes cimen es aztan jot rohog a sajat gyereken es kovetkezo nap csodalkozik hogy miert van megfazva es miert lazas a gyerek télvíz idején. Direkt írtam ilyen példát. Az ökörködés bizonyos helyzetekbe jó, poénkodni, felviditani a masikat, megcsikizni vagy kedvesen heccelni nem szarkasztikusan hanem kedvesen.

Lehetne sorolni az hogy nem segitesz otthon a hazimunkaban csak 10%-ot es hagyod hogy az asszony cugolje a nehez taskat a boltbol es a gyerekeid allnak be a sorba hogy segitsenek az anyukajuknak a hazimunkaban ami esetleg még nekik is nehéz az inkabb bunkosag es az szerintem inkabb kontra vagyis hatrany mint pro, az italozas is bar ha tudod a mértéket de engem mondjuk például zavarna ha hébe hóba ahogy irtad nem vagnad magad off-ra de gondolom nem egy doboz sör és nem egy mini pohar palinka es nem egy pohar bor vagy fröccs es emiatt kellemetlen helyzetet teremtenel a család többi tagjának.

A jatek az nem, azzal kreativabban tudsz megoldani dolgokat az életben. Bar ott is tudni kell jol jatszani magyaran tudni hol a határ. Magyarán ha szukseges a segitseged haztartasi munkaban akkor gondolom nem bofogod oda az asszonynak vagy a gyereknek hogy most hagyjon mar mert játszol. De egyébként valakinek akkor jönnek a legjobb ötletei játék közben.

2021. júl. 16. 15:55
 14/36 anonim ***** válasza:
21%
Hat nekem kicsit unalmas (de itt az en fejemben van a baj tisztaban vagyok vele!) Illetve idealisan a ferjem jol ertene a szakmunkakhoz
2021. júl. 16. 16:03
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

Most k.csog leszek, de nem csoda hogy ennyit tud magaval meg a szorakozassal foglalkozni ha 10% ban veszi ki a reszt a haztartasbol.

"Örül neki, ha ebben a gyerekei is részt vesznek." Magyaran ő elhúz es csinalja amit akar a csalad meg vagy vele tart vagy nem. Nem direktbe viszi el a gyerekeket, nem direkt veluk foglalkozik. Hát lehet én vagyok fordítva bekötve, de csaladnal azert felborulbak a prioritasok( mielott tamadnak nyilvan mindnekinek kell a kikapcs, ne eljen remete eletet, de a gyerekek kb mellekszereplok)

2021. júl. 16. 16:21
 16/36 A kérdező kommentje:

15.

Elég korlátolt vagy.

Az a mondat azt jelenti, hogy nem erőlteti rájuk a saját dolgait.

Tehát azért, mert szeret focizni, nem várja el a gyerektől is.

Az óraszám azonos, mivel a feleség nem 8 órában van, hanem csak 4-ben.

2021. júl. 16. 16:25
 17/36 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok korlatolt, csak gondolatolvaso sem. Igy mar azert jobban hangzik a helyzet.
2021. júl. 16. 16:29
 18/36 anonim ***** válasza:
67%
Jó lenne, ha lennének ilyen emberek :)
2021. júl. 16. 16:41
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Apának lehet hogy jó Férjnek gáz, mert kilencven százalékot a nőre hárít, és úgy tesz mintha egy lenne a gyerekek közül.
2021. júl. 16. 16:59
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván van ennél sokkal rosszabb is, de az, hogy nem végez házimunkát nekem mindent elmond, ő nem egy gyerek hanem egy felnőtt felelősségekkel, így nagyon rossz példát mutat a gyerekeinek. A leírás alapján inkább egy nagytestvérre hajaz, egy haverra, nem pedig egy szigorú, következetes apára, akinek a gyerekeknek szüksége lenne.
2021. júl. 16. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!