Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyan tinik a valóságban is...

Olyan tinik a valóságban is léteznek akik rátámadnak az anyjuk új pasijára ha rajtakapja őket vagy csak a filmekben?

Figyelt kérdés

Ment a tv-ben valami műsor ahol egy anya hazavitte az új pasiját és a tizenéves gyerek ( kinézet alapján olyan 15-17 lehetett ) rájuknyitott és egyből rátámad a fickóra hogy mit képzelsz te pont pont pont ő az anyám... Pedig még csak nem is azvolt hogy csalta volna az apját mert az új pasijaként hivatkozott rá.

Ilyenek tényleg léteznek? Ha igen mibajuk? Szellemileg nem teljesen épek vagy mi? Nekem ha elváltak volna a szüleim és ilyen történik eszembe se jutott volna ilyet tenni. Még gyerekként sem értettem az ilyen eseteket. Én a gyerek helyében csak annyit mondtam volna hogy bocsi és becsuktam volna az ajtót magam után.

2021. júl. 16. 11:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%

Azért a valóságban szerintem ne az legyen felháborodva akire rá nyitnak jelen esetben egy anyára aki épp csalja a férjét.

Ami volt a sorozatban szerintem megállná a helyét a valóságban is.

Ha én rányitnék anyámra és egy idegen pasival találnám akkor én is kérdőre vonnám közben.

Ha mégsem akkor ha sem hinném, hogy anyám vágna nyakon. Hiszen apámnak úgyis elmondom + megvert. Nem jönne ki jól az anyuka.

Más eset egy fogyatékos családban ha az apa annyival lezárná " nem a te dolgod" aztán nem történik semmi.

2021. júl. 16. 22:48
 22/25 anonim ***** válasza:
70%
13# DDDD
2021. júl. 20. 06:03
 23/25 anonim válasza:
61%
Minek nézel ilyen szarokat.
2021. júl. 20. 07:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik.
2021. nov. 17. 00:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, nem életszerű, legfeljebb valami beteg elméjű gyermekről tudnám elképzelni.
2021. nov. 17. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!