Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyan tinik a valóságban is...

Olyan tinik a valóságban is léteznek akik rátámadnak az anyjuk új pasijára ha rajtakapja őket vagy csak a filmekben?

Figyelt kérdés

Ment a tv-ben valami műsor ahol egy anya hazavitte az új pasiját és a tizenéves gyerek ( kinézet alapján olyan 15-17 lehetett ) rájuknyitott és egyből rátámad a fickóra hogy mit képzelsz te pont pont pont ő az anyám... Pedig még csak nem is azvolt hogy csalta volna az apját mert az új pasijaként hivatkozott rá.

Ilyenek tényleg léteznek? Ha igen mibajuk? Szellemileg nem teljesen épek vagy mi? Nekem ha elváltak volna a szüleim és ilyen történik eszembe se jutott volna ilyet tenni. Még gyerekként sem értettem az ilyen eseteket. Én a gyerek helyében csak annyit mondtam volna hogy bocsi és becsuktam volna az ajtót magam után.

2021. júl. 16. 11:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Elképzelem, ahogy az átlag 40 kilós gyakoris gyógyegér rátámad az anyja pasijára, az meg felkel az ágyból és összecsomagolja a kis hisztigépet, aki tegnap még arról írt ki kérdést, hogy miért nem engedte el anyu a strandra a haverokkal este. :D
2021. júl. 16. 12:23
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
#11: ja-ja..... abszolút reális.... :-D :-D
2021. júl. 16. 12:29
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, egy gyerek nem tud uralkodni a szülője felett jobb esetben, ha pedig sz@rul nevelték akkor talán előfordulhat. De normál nevelésben részesült gyerek ilyet csinálna, szerintem olyat sajtos tejfölöst kapna hogy nyáron nem is kívánná a lángos
2021. júl. 16. 12:33
 14/25 anonim ***** válasza:
4%
Ém beszálltam volna harmadiknak
2021. júl. 16. 12:38
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Én is gondolkodtam már rajta, hogy ilyen vajon létezik e, de nehezen tudom elképzelni. Fordítottan sem pl az apja nőjére… Nekem elváltak a szüleim, kaptam nevelőapát és anyát is, és bár viták voltak az évek alatt, eszembe sem jutott volna első látásra nekik menni :D
2021. júl. 16. 12:38
 16/25 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy vannak ilyen elmebetegek.
2021. júl. 16. 13:15
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Hát a mai car csimbokokból simán kinézem.
2021. júl. 16. 18:35
 18/25 anonim ***** válasza:
95%
Biztos h léteznek, 8 milliárd emberből csak akad iylen.
2021. júl. 16. 22:28
 19/25 anonim ***** válasza:
96%
Családi titkokat nézted? :)
2021. júl. 16. 22:35
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 Azthiszem igen.
2021. júl. 16. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!