Azért mert aki ilyet kitalál, akinek ilyen gondolatai születnek a fejében, az nem biztos, hogy egészséges. Az meg pláne nem, hogy ki is rakja ide úgy, mintha ezt "hallotta volna valahol".
2021. júl. 15. 21:18
12/28 anonim válasza:
De ha tényleg csak hallotta? Jó, lehet hogy tényleg vele történt vagy ő gondolt ilyenre, de ha nem, ha tényleg csak kíváncsi a véleményekre?
2021. júl. 15. 21:20
13/28 anonim válasza:
14 én kérdés nélkül is tudom, hogy ez nem jó
2021. júl. 15. 21:24
14/28 anonim válasza:
Erre egy 4 éves kislány mit mondhatna az apukájának? Szereti, ezért nem akarja megbántani. Az apuka meg hogy ilyet kérdez, ráadásul tudatosan kicsikar egy pozitív választ, arra utal, hogy nincs minden rendben a toronyban vele. Ezt a kérdést a gyerek anyjának kellett volna feltennie. Lehet, hogy ez a kérdés a gyerekben meg is fog maradni, ami évek múlva megbosszúlja majd magát az apa lánya kapcsolatban.
2021. júl. 15. 21:28
15/28 anonim válasza:
na, megint az inceszt troll újabb sztorija?
2021. júl. 15. 21:36
16/28 anonim válasza:
beszélgetés apa lánya között az oké rendben van,de ez beszélgetés betegesn em normális
2021. júl. 15. 21:47
17/28 A kérdező kommentje:
A lány vagyok. Most ugrott be ez a gyermekkori emlék, mert terápiában feljött, hogy zaklatott-e az apám.
2021. júl. 15. 22:02
18/28 anonim válasza:
És a terápián biztos nem mondtak semmi okosabbat mint amit itt mi mondani tudnánk rá.
2021. júl. 15. 22:10
19/28 anonim válasza:
Aha, erre emlékszel, de hogy zaklatott apád, arra nem...
Nagyon ráérsz.
2021. júl. 15. 22:28
20/28 anonim válasza:
20
Nem kell, hogy tettlegessegig fajuljon. Ilyen kis jatszadozasok mar gyerekkorban is belyeget nyomhatnak az ember szemelyisegre, amit aztan elnyom magaban.
En 12-20 eves korom között, igaz masik felnott ferfi miatt, de feltem az apámtól is, nem tudtam elviselni, hogy hozzam er. Ez baromira nem jatek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!