Mit tegyek hogy megengedjék anyuék hogy rendeljek ruhát?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni és most lesz a szülinapom és már 2-szer rendeltem erről de nagyon sokat kellett könyörögnöm hogy megengedjék nekem az elsőnél össze is vesztünk és most itt a szülinapom és azt gondoltam hogy 30. 000 forintért akarok rendelni és anyáék fizetnének 10.000 et 20.000 et pedig én és szerintetek ez jó és még tipp hogy hogy vegyem rá őket?2021. júl. 10. 00:09
21/33 anonim válasza:
Mi a vita tárgya egyáltalán? Miért engedték nehezen?
22/33 anonim válasza:
, ---> Ez egy írásjel, amit a mondatrészeid elkülönítésére kell használni. Előbb ezt rendelj a zinterneten, utána ruhát.
23/33 anonim válasza:
Most már jó lenne, ha a Kérdező is válaszolna :) elég sok dolog kérdéses még.
24/33 anonim válasza:
12-es
Már nem nagyon emlékszem a márka nevére hiszen 1 éve nem használtam :3
Meg amúgy ki érdekel az márka?
Amúgy az kabát nagyon jó minőségű,meg jól melegít.
És mondom,csak 15 ezer volt,és kínai volt
25/33 A kérdező kommentje:
Igazából félnek hogy nem lesz jo a méret de már rendeltem erről az oldalról és attól félek mivel learazas van ezért nem lesz méret mert elviszik és amúgy 30 000 forintert 19 db ruhát rendelek
2021. júl. 10. 23:20
26/33 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és utánvételes rendeléssel szeretnék azzal van bajuk hogy nem lesz jo a méret
2021. júl. 10. 23:26
27/33 anonim válasza:
Ja hogy úgy értve hogy 19 darabot...
Akkor rendeljél csak 10-et,most senki se halt bele,vagy kérj mást
28/33 anonim válasza:
Csak jelzem hogy ami nem az unióból érkezik csomag július 25.-e után kemény vámot pakolnak rá, az alap díj az kb 3500 plussz a 27%.
29/33 anonim válasza:
Bár tény, én fiú vagyok, de 19 ruhát venni egyszerre nem sok kicsit?
30/33 anonim válasza:
Nem tudom,hogy lehet 19db ruhat rendelni 30k-bol de biztos nem a legjobb minoseg erre figyelj oda lehetseges,hogy 2-3 mosas utan nem lesz mar a regi.Magambol kiindulva 30k-bol 1-2 farmet tudok venni.Szerintem vegyele kevesebbet de jobb minosegut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!