Elengednéd a 14 éves lányod éjszakai fürdőzésre a legjobb barátnőjével aki szintén 14 és neki a nővérével aki 19 éves?
Nem szívesen.Az általános iskolába,amelyikbe én is jàrtam,osztálykiránduláson az egyik gyerek belefulladt a medencébe,
pedig tanárok és szülők is voltak velük.
Elég egy perc is a bajhoz.Én ezért nem merném elengedni.Ez úgy megmaradt bennem emlékként máig.
És akkor sosem engeded el a strandra, mert bármikor belefulladhat? Vagy nem engeded ki az utcára, mert bármikor elütheti valami? Mindenben megvan a kockázat, de egy értelmesen megnevelt 14 éves lány tudja mit szabad, mit nem. 14 évesen nem ugrottam a 2méteres medencébe, mert tudtam, hogy nem tudok úszni, ahogy azt is, hogyha elmegyek valahova egyedül, akkor körülnézek az úton, nem beszélek idegenekkel, nem iszom részegre magam, nem fogadok el senkitől semmit, stb...
Eljártam 14-15 évesen a barátnőkkel kocsmába, bulizni meg ilyenek, de otthon mindig tudták, hogy kivel vagyok, hol, meddig és ennyi elég is volt. Megbeszéltük, hogy mi történt, volt-e baj, tudtam, kit kell hívnom bizonyos esetekben. Felelős voltam saját magamért, ahogy sok más 14 éves :D
NEM.
Én voltam éjszakai fürdőzésen, igaz felnőtt nőként. De így is kellemetlen helyzetbe kerültem.
Azt hittem, hogy olyan, mint a strand, csak este. Hát nem... Olyan, mint egy diszkó, ahol mindenki szinte meztelenül van. Tele volt ittas, kanos, és szemtelen pasasokkal, akik elég durván nyomultak. Alig tudtam elkerülni, hogy páran megfogdossanak, mire kijutottam. Ahogy elnéztem, van jó pár lány is, aki ezt élvezi, de aki tényleg csak fürdeni szeretne, az menjen nappal, vagy keressen egy tavat este.
"Én felhívnám őket, hogy ők milyen feltételekkel engedik el a lányokat, illetve tudnak-e egyáltalán a dologról."
Én viszont nem más szülők döntésétől tenném függővé a saját döntésemet.
Ki mondta, hogy fürdőről van szó, ahol személyzet is van?
Hogy milyen a társaság, az meg majd csak utólag derül ki. Volt korábban olyan válaszoló, aki egész másféle társaságba csöppent egy hasonló, éjszakai fürdőzés alkalmával, nem kulturáltba...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!