Szerintetek ez normális dolog?
Édesanyámmal és nevelőapámmal élek elég sok ideje, és ahogy kezdtem felnőni úgy annál több dologra lettem figyelmes nevelőapummal való viszonyunkban, mint pl. olyan dologra, hogy szeret engem felelősségre vonni vagy mást ha ő hibázik, sohase vallja be hogy hibázott, önző tud lenni nagyon, mindig neki volt igaza a házban, más véleménye aligha számít csak az övé, ha kértem tőle valamire pénzt azt ő úgy gondolta hogy tartozok neki valamivel(??) és ha nem voltam hajlandó ugrani neki akkor bűntudatot keltett bennem és érzelmileg zsarolt, ő szerinte az van amit ő mond mert az ő háza, egyszer kimondtam neki az érzéseimet és véleményemet egy nagyobb vitatkozásnál és megfenyegetett hogy vigyázzak mert tönkreteszi az életemet.
Édesanyámmal jó a kapcsolatunk, de ő viszont nem ért meg engem, úgy gondolom hogy manipulálva van teljesen, és ő szerinte én vagyok a hibás és nekem kellene lépnem nevelőapám felé hogy jó legyen újra a kapcsolatunk.
Ez normális viszony szerintetek? Mit lehet ilyenkor tenni? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról? Írjatok le bármit ami eszetekbe jut! 20/F
Szerintem ahogy nőlsz fel vetélytársaként kezel egyrészt és meg akarja mutatni ki az "alfahím" a házban
Én koltoznék a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!