Egész nap otthon?
A haverjaim nem hívnak le a pályára focizni úgy mint eddig és tudják hogy magamtól nem megyek.Csak a boltban megyek le ha kell valami anyámnak apám az dolgozik kőművesként ő mondta hogy menjek vele dolgozni és pénzt
is ad nekem de ott meg nagyon dolgozni kell itthon meg semmirekellőnek érzem magam hogy én egész nap nyugodtan
vagyok más meg kint dolgozik a
napon 30fokban
16/F
"De ott meg nagyon dolgozni kell"
5-ből 4 kölyök ma így áll a munkához, azokból nem lesz semmi, de drága ruha, számítógép, később jó kocsi meg fillérekért kéne.
Én a helyedben elmennék apukáddal dolgozni akkor is ha űrkutatónak készülsz, ahhoz hogy legyen rálátásod az életre, nem mindig csak a jó oldalát kell nézni.
Sokan szeretnék felépíttetni rendbe hozatni a házukat, de a valóságban bizony ha kell 2-3 évig két helyen is dolgozik az ember megállás nélkül, tesómék talán ősszel végeznek a tetővel meg pár aprósággal, és amit tudnak maguk csinálnak.
Rossz hírem van. Ha felnőtt leszel, magadnak kell fizetned majd a rezsit, a kaját, lakhatást, senki nem fog eltartani. És igen, akkor is dolgozni kell majd.
Ha a kőműves melletti munka neked nehéz, vállalj diákmunkát, amit szívesen csinálsz, mellette tanulj, és máris nem érzed haszontalannak magad.
A tanulással meg eléred, hogy felnőtt korodban ne kőműves mellett, vagy gyárban kelljen gürizned.
Az a legjobb lehetőség amit apád kínál melóval, hidd el.
Egy nyarat címereztem, valőszínűleg sokkal de sokkal szarabb.
Max mekizni van még esélyed. De apád szeeintem jobban is fizetne és több tiszteletet kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!