Miért ilyen anyum?

Figyelt kérdés
Anyu sokszor össze balhézik a nagyival, aztán nekem panaszkodik anyám a nagyiról, utanna ha kibekul a nagyival elmondja neki hogy en azt mondtam a nagyirol hogy hát tudod anyu mindig ilyen volt a mama, meg együtt ki pletykálják a mama testvéreit annak gyerekeit, aztán újra össze veszik anyu meg mama , megint jön anyu panaszkodni és mondom neki hagyd rá tudod milyen a mama, mindig ilyen volt ezért nem jár oda egyik testvére sem, aztán ha megint ki bekulnek megint el arul engem a nagyinak söt tesz ra egy lapattal
2021. júl. 4. 15:42
 1/4 anonim válasza:
97%

Fuh, az én anyum és mamám is ilyen. Az ilyen embereket egyedül a pletykálkodás, rosszindulat, mások életének kivesézése hoz és tart össze.

Ha anyád legközelebb neked jajgat, nyugodtan közöld vele hogy azért ne panaszkodjon, hogy aztán közösen szidjátok a nagyit majd ők ketten később azon éledjenek. Mert szidja ő is, arról meg nem tart önfeledt beszámolót a nagyidnál. Vagy csak hallgasd meg a panaszkodását anélkül hogy reagálnál rá akármit, anyádnak meg sok szerencsét így, hogy legközelebb te legyél a "békítő ok".

2021. júl. 4. 16:14
 2/4 anonymousreview60 ***** válasza:
98%

Azok pletykálnak, akik:

1. magányosak, és lényegében nincs másképpen társasági életük,

2. kerülik a saját életükkel való foglalkozást, mert a pletyka segít elkábítani saját magukat és ha más életében találnak kivetni valót, akkor a sajátjukban lévő kevésbé fáj nekik, egy darabig.

A te szereped az anyukád számára a lelki szemetesláda. Ha nem tetszik, ne folytasd!

Amikor legközelebb anyád megy oda "sírni" az anyja miatt, akkor mondd el, hogy eddig mennyiszer tárgyalt ő ki téged vele, és hogy ez téged mennyire bánt, és emiatt ezentúl a nagyi vonatkozásában ne akarjon nálad vigasztalódni.

2021. júl. 4. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom mindketten kicsit heves természetűek e tekintetben, és emiatt van ez a sok összezörrenés, hogy kiadják amgukból ami a gondjuk, de legalább nem tartós a harag.
2021. júl. 4. 20:57
 4/4 anonim válasza:
100%
Na itt már valamelyik lepontozó magára ismert.
2021. júl. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!