Girlll3 kérdése:
Szülők! Mit szerettek a gyermeketekben?
Figyelt kérdés
Mi okoz boldogságot abban, hogy ő van nektek? Ha hosszabb ideig lenne a gyereketek beteg vagy lenne valami problémája, nem lenne annyira szép és okos, akkor is szeretnétek?2021. júl. 3. 18:22
11/19 anonim válasza:
semmit már sokszor agyonvertem mert felhuzott a f@szágaival
12/19 anonim válasza:
Te mit szeretsz mondjuk a szüleidben vagy a testvéreidben?
Nyilván ők se hibátlan emberek, mégcsak nem is a legjobbak, de néhány kirívó esetet nem számítva az ember szereti őket...ennyi.
15/19 anonim válasza:
#6 en bloc. N! Nem M!
Mindent, feltétel nélkül, csak úgy. Úgy, ahogy van. Legfeljebb pár tulajdonsága, néha a viselkedése idegesít, de ettől függetlenül szeretem.
16/19 anonim válasza:
Imádom a lányomat. Autista, úgyhogy sosem lesz olyan, mint az átlagos gyerekek. De én így szeretem ahogy van. (csak néha fáj a szívem, hogy mi lesz vele, ha már én nem leszek, de azért az arrébb van)
17/19 anonim válasza:
Szerintem minden szülő szereti a gyerekét valmiért :)
18/19 anonim válasza:
17-re:
Minden NORMÁLIS szülő.
Gyakorin néha találkozni elszomorító példákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!