Szerintettek túlzás egy szülőtől?
Szüleim folyton rendezkednek az cuccaim között,folyton elteszik vagy ellopják az cuccaimból.
Volt már esett hogy valamit ki dobtak mert nekik nem tetszett valami,vagy valakinek oda adták..
Példa:Volt bicskám és az kidobták az kukába,és bele tették az többi bicskám közé..
És volt már esett hogy pénzemből is loptak,és úgy állították be hogy én hagytam el,utánna "valahogy" ott volt ahol még álmomban se keresném..
8
Miért lenne ellen mondás?
Most az totál mocskos,valami totál fertőzö lével össze kent bicskát úgy dobták az cuccaim közé.
ÍMeg had nem meséljem hogy mindig kidobták az cuccaimat,már nem is emlékzem hogy milyen cuccaim voltak.
És mindig ő szemetjüket dob ták a cuccaim közé.
Ja meg kicsig voltam és az játékokat össze törték,vagy az tesóm az micsodájához dözsörte..
10
Csak az a baj hogy panelben lakunk.és 2 szobás,és szüleimmel 4-en vagyunk(Anya,apa,én,tesóm)
13
Hát,én folyton tisztán tartom az cuccaimat,és nem,nem az lakásban hagytam.
Meg egyébként is,miért volt szemét(tudod,ahol lakótelepen van ilyen kukák) szaga?
"Ja meg kicsig voltam és az játékokat össze törték,vagy az tesóm az micsodájához dözsörte.."
Gyenguszka kamu....
15
Jó,de ha nem hiszed el..
Hol lenne kamu?
Tesóm is degenerált,más hülyeséget is csinált.
17
Hát,mert én észre vettem hogy nincsen meg,és kérdőre vontam hogy hol van,erre meg honnét vették ki?Konyhai kukából
18
Aljadék*
Nem normális, velem is sokáig csináltak hasonlót, bár nem ennyire durván, és ennyi idős koromra abbamaradt. Legjobb lesz, ha amint lehet, elköltözöl. Kezdj el gondolkodni,hogyan tudnád fenntartani magad.
Illetve érdemes lenne valamiféle kommunikációs tanfolyamra is beiratkoznod, mert csapongsz ide-oda, fele infót kihagyod, és így nagyon nehéz követni,mit is akarsz mondani valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!