19 éves fiam miért zárkózhat be a szobájába egész nap?
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 14:35
14/23 anonim válasza:
Ruhát készit magának pride vonulásra.
15/23 anonim válasza:
"Tudod, hogy mi a wifi-ben a wi jelentése? Akkor mit húzol ki és honnan? "
A wifi eszközök sem a kvantumtérből nyerik a működésükhöz szükséges elektromos energiát.
16/23 kovpet válasza:
Az access pointot lehet áramtalanítani, senki nem állította az ellenkezőjét. :)
17/23 Molyember válasza:
Na, ilyen válaszokra számíts, ha nem vagy képes feltenni egy egészséges kérdést. Honnan tudhatnánk, miért zárkózik be? Nem ismerjük. Lehet, hogy másnapos, neten beszélget, filmet néz, könyvet olvas, éjszaka van ébren, játszik, lovat rajzol.
Igazából ha meg tudnánk mondani, az azt jelentené, hogy jobban ismerjük, mint te, és ez már meg is válaszolná, hogy miért zárkózik be.
18/23 anonim válasza:
19 évesen nagykorú, miért ne zárkózhatna be, ha úgy akarja?
19/23 anonim válasza:
Én is "be vagyok zárkózva". Szabin vagyok, meleg van. Minden nap meg nem fogok 4-5 ezer ftért strandfűrdőbe menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!