Szerintetek jogosan vagyok felháborodva?
Figyelt kérdés
Apukám és a testvérem mindig is kutyát szerettek volna. Anyukám és én soha nem szerettünk volna kutyát, mert nincs időnk naponta x-szer levinni sétáltatni, szeretjük a lakásban a tisztaságot, a rendet. Mindketten allergiások vagyunk a kutyaszőrre, illetve én még tüdőbeteg is vagyok. Ráadásul helyünk sincs a kutyára, és szép bútoraink vannak, amelyet tönkretehet a kutya. Előzőleg voltak állataink, nem is kevés, amiket a testvérem és az apám kértek, de felelősséget soha nem vállaltak az állat iránt, mindig anyukámra maradt az állat gondozása. Most hoztak egy kutyát megbeszélés nélkül. Nem érdekelte őket, az hogy mi nem szeretnénk kutyát, ahogy az sem, hogy mindketten allergiásak vagyunk és én még tüdőbeteg is vagyok mellette. Miután meghozták a kutyát, elkezdtem köhögni, és rosszul lettem, és ezek után még ők voltak felháborodva, hogy miért lettem rosszul. Szerintetek jogosan vagyok ezek után felháborodva?2021. jún. 30. 14:12
21/21 elistvan válasza:
Kedves utolsó! Dehogynincs! 24-es allergiatesztnél 16 ra kijött kisebb nagyobb dolkogra (libatop, nyárfa, parlagfű, ktyaszőr, macskaszőr, házipor...) úgyhogy hidd el van ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!