Miért kell anyának folyton mártírkodnia?
Az aktuális problémája, hogy ki, hol alszik a nyáron.
1 napja jöttem haza, kiköltöztem egyetem után az albiból, mert így nyáron olcsóbb itthon. Csakhogy anya és én a saját szobánkban a hőség miatt nem tudunk meglenni. Én eddig a vendégszobában laktam, de anya azt mondta most legyek a nappaliban.
Megpróbáltam, csakhogy ez nem fog működni, a nappaliban nincs privát szférám, konkrétan arra sem képes, hogy amikor alszom, akkor kopogva jöjjön be. Azontúl nekem kell egy asztal, ahol nyugodtan csinálhatom a dolgaim, ami viszont van a vendégszobában. Nem én vetettem fel, hogy nekem ez nem jó, hanem ő mondta hogy ha én a nappaliban vagyok, hogyan fogadjon vendéget. :D
Úgyhogy amíg dolgozott én végrehajtottam a cserét. Fel se tűnt neki, csak amikor este 10-kor nagyban rajzoltam a "szobámban" bejött, hogy ő aludna. Mondtam neki, de hát cseréltünk. Azt mondta, ő ilyet nem kért. XD Végül megmondtam neki, hogy nekem kell egy saját szoba meg egy normális asztal, úgyhogy szeretnék úgy lakni, ahogy máskor is nyáron. Erre teljesen megsértődött, hogy mi az, hogy neki úgy kell élnie 50 évesen mint egy cigánynak. És hogy mi lesz vele, ha egy szép napon teljesen kiég...
És bàrmi gond van, állandóan játssza a hattyú halálát. Ez azelőtt is így volt hogy apával elváltak volna. Tényleg sajnálom, hogy vannak igényeim, de egy közösségi térben nem lakhatok nyugodtan, de ő túl extravertált hogy ezt megértse, gondolom...
Hazaköltöztél a "feszkós" anyádhoz, spórolásilag, kitúrtad őt a jelenleg használt szobájából, és idejössz őt szidalmazni meg az életviteli igényeidre hivatkozni.
Ezen utóbbiak neki is vannak.
Én mondjuk nem tűrném el, hogy rendezkedj, meg random kitúrj a szobámból.
Van saját szobád, és nyugi, nem te vagy az egyetlen, akinek melege van. Nekem is tetőtéri szobám volt, nyáron meg lehetett pusztulni de eszem ágában nem volt apámat kitúrni a saját! helyéről az önzőségem miatt.
Ha nem tetszik valami, menj vissza az albérletbe, vagy dolgozni. De most otthon lógsz, egy centtel nem segíted anyudat, csak rendeszkedsz.
"Tetőtér, légkondi nincs, bár sokat nem segítene."
Bocs de hülyeséget írsz. Miért ne segítene a légkondi Próbáltad már?
Ebben igaza van. 50 évesen már nem egy nappaliban akar az ember "csövezni".
Harmadszor ha mártírkodó típus akkor azon nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!