Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka hogy így...

Mi lehet az oka hogy így érzek a fiatalokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem problémával fordulok hozzátok, inkább szeretném megérteni magamat.

Van egy felnőtt lányom, aki fiújával albérletben lakik.

Második férjemnek (aki nem a lányom apja) van egy felnőtt fia és egy felnőtt lánya.

Tulajdonképpen nekem a férjem gyermekei és lányom fiúja idegen.

Hogy lehetséges hogy amíg lányom párját szívesen segítem, sőt örülök ha sikerül neki valami, addig férjem gyerekei teljesen hidegen hagynak.

Szégyen leírni de nem érdekel mi van velük.

Ha jönnek főzöm nekik mert muszáj, de csomagolni nem szoktam, inkább magamnak teszem el ami marad.

Ellentétben lányom párjával, akinek már küldtem olyan ételt amit szeretek, inkább nem ettem, csak ilyen módon is segítsem őt.

Ezek nem rendszeres alkalmak egyik irányban sem, férjemmel külön élünk kettesben.

Szóval nem értem lányom fiúját miért szeretem jobban, miért örülök ha segítek neki, míg férjem gyermekei egyszerűen nem érdekelnek.

Holott egyik sem adott okot ilyen irányú érzéseimre.

Segítenétek megérteni magamat?

2021. jún. 29. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%
Termeszezes evolucios oszton. Vetelytars, apat es az eroforrasokat elvonjak a sajat gyereked elol.
2021. jún. 29. 17:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Sikerült megérteni az érzéseimet a

segítségetekkel.

2021. jún. 29. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon túl van bonyolítva.

Igaz nem a te gyerekeid, de szerintem a lányod férjének a nevelésében sem volt sok közöd :D

Sziplán csak szimpatikus :)

2021. jún. 29. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Amugy a forumodat alatt szerintem kérdést értett az elsö.
2021. jún. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!