Kinek kellene hordani a sittet?
Amikor bontunk is valamit akkor is én hordom apám meg megpakolja legyen az vödör vagy taliga én meg elhordom ki szerint melyik a nehezebb?
16F
Nekem talicskazni nehezebb.
34 N
Attól függ hova tolod, meg hogy.
Vödörrel nyílván nehezebb elvinni, többet is kell fordulni.
A furik (az ugye nem a talicska, az lapos, a furik az öblös) meg jobban pakolható, meg könnyíti is a melót, ha betonnal van teleöntve azt is "könnyű" benne vinni.
Megrakni sem nagy dolog, de elvinni sem. Csak tényleg nem mindegy hova kell és hogyan.
Álom lehet a közös munka, ha ilyen szinten kell rugózni.
Mi még most is úgy csinálunk bármit, hogy aki kapja, marja, ha úgy alakul pakolok, ha közben van valami akkor nem várok, hogy visszaérjen apám, hanem fogom a teli vödröt/talicskát és viszem, ha visszaér és éppen a másik folyamatban vagyok, akkor gond nélkül csinálja azt ami éppen szabad. Tök magától értetődő, hogy ilyen kalákás melóknál mindenki csinálja, ahogy tudja külön munkabeosztás nélkül is.
9: :-D :-D :-D
Ráadásul minden nap ugyanaz.... Semmi fantáziája nincs a srácnak... Igazán kitalálhatna mindig valami más fordulatos történetet, tevékenységet, rokont... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!