Hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy melegek/leszbikusok/biszexuálisok vagytok?
"anya, homoszexuális vagyok".
"... Ezt nem telefonon kellet volna elmondanod"
Így, szóval előben mondd el nekik.
Mindegy. Csak magad miatt akarod. A szexualitásod nem a személyiséged része, így kb lényegtelen. Főleg ha szüleidnek akarod mondani.
De ahogy akarod.
Sziasztok. A szüleim nagyon megértőek voltak, édesanyám azt mondta, hogy hamarabb is elmondhattam volna, biztos rossz lehetett ennyi ideig titkolni, és hogy innentől majd sokkal felszabadultabban tudunk beszélgetni, ha olyan téma van. Édesapám is megértő volt, aztán azzal poénkodott, hogy akkor keres nekem majd egy férfiasabb bigét, de mondta, hogy persze azt is elfogadja, hogyha egy férfi a párom. Nagyon boldog vagyok🤗
Ne haragudj, de ezek szerint te nem tudsz azonosulni azzal a kötelékkel, ami köztem és a szüleim között van.
Én mindig mindent elmondtam a szüleimnek, az iskolában is mindig én voltam az a gyerek, akinek nem kellett félnie, ha a tanár beszél a szüleivel, mindig mindent elmondtam, azt is, amikor én voltam a rossz.
Illetve én a szerelmi életemet is mindig megbeszéltem velük, mint 2 baráttal, csak úgy, mintha nőről beszélnék. Igenis szükségem volt erre. Számomra nem lényegtelen, FŐLEG HOGY A SZÜLEIMRŐL VAN SZÓ, mint ahogyan te is írtad. De ezt neked úgysem tudom elmagyarázni. Szép napot😊
Örülök, hogy minden rendben ment és elfogadóan reagáltak, nagy megkönnyebbülés lehet (nekem is az volt, én is hasonlóan szinte mindent elmondtam nekik mindig)
Szép estét :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!