Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez így normális vagy csak én...

Ez így normális vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Eddig abban a hitben voltam, hogy normális, hogy 20 évesen néha kezet emelnek rám, ha nem akkor tanulok és nem annyit amennyit őt szeretnének. Vagy ha ők lustának gondolnak akkor kiráncigálnak az ágyból a hajamnál fogva.

Illetve állandóan azt hallgatom, hogy a félelmekkel nem lehet élni, életképtelen vagyok, mindig csak félek, vegyek erőt magamon és stb. (mintha minden problémát ezzel meg lehetne oldani) , anyukám ma úgy nyilatkozott, hogy de hát ő is kapott ennyi idősen még pofonokat...

20/L

2021. jún. 16. 20:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyikre sem valami jó megoldás
2021. jún. 16. 21:16
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

teljesen idióták a szüleid. Engem 13 évese ütött meg utoljára az anyám. Elkaptam a csuklóját megszorítottam és 2 centiről az arcába sziszegtem, hogy meg ne próbálja ezt mégegyszer.És hátralöktem. Mondjuk már akkora volt bennem a gyűlölet, hogy legszívesebben megvertem volna. Na mindegy, a lényeg, hogy többet nem csinálta. Ajánlom neked is ezt a "gyógymódot". Mellesleg ha van pasid, nem értem miért hagyja, hogy üssék a kedvesét, megtehetné neked azt a szívességet, hogy elintézi helyetted a dolgot.

36N

2021. jún. 16. 21:17
 13/40 A kérdező kommentje:
Attól még lehet valaki okos hogy az érzelmi intelligenciája nem túl magas
2021. jún. 16. 21:17
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Elertek hogy a nevelesukkel panikbeteg legyel, majd veressel akarjak eltuntetni. Erdekes...

menekulj es soha tobbet felejuk se nezz

2021. jún. 16. 21:18
 15/40 anonim ***** válasza:
80%

Védd őket teljes mellszélességgel és veresd magad kékre nyugodtan..Csak jó tanácsokat adtunk.

Ha okos lenne, tudná, hogy ez nem megoldás sem a pánikbetegségedre, sem a lustaságodra. Tehát nem okos.Diplomás.

2021. jún. 16. 21:19
 16/40 A kérdező kommentje:

Nem szeretném ebbe belevonni a páromat

Amúgy mondtam már nekik, hogy meg ne próbálják mégegyszer, de hát semmit sem ért

2021. jún. 16. 21:19
 17/40 A kérdező kommentje:
Pánikbeteg egyértelműen nem miattuk lettem ez biztos
2021. jún. 16. 21:20
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
üss vissza! Te életképtelen csicska
2021. jún. 16. 21:20
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem ütök, nem süllyedek arra a szintre, mint mondtam nem mindennapos (ezzel nem felmenteni szeretném őket). Sokszor jól bánnak velem, de sajnos nem mindig
2021. jún. 16. 21:21
 20/40 anonim ***** válasza:
61%
Akkor tűrj! De csendben. Mi a fenének jöttél akkor ide nyavajogni???
2021. jún. 16. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!