Ez így normális vagy csak én gondolom túl?
Eddig abban a hitben voltam, hogy normális, hogy 20 évesen néha kezet emelnek rám, ha nem akkor tanulok és nem annyit amennyit őt szeretnének. Vagy ha ők lustának gondolnak akkor kiráncigálnak az ágyból a hajamnál fogva.
Illetve állandóan azt hallgatom, hogy a félelmekkel nem lehet élni, életképtelen vagyok, mindig csak félek, vegyek erőt magamon és stb. (mintha minden problémát ezzel meg lehetne oldani) , anyukám ma úgy nyilatkozott, hogy de hát ő is kapott ennyi idősen még pofonokat...
20/L
teljesen idióták a szüleid. Engem 13 évese ütött meg utoljára az anyám. Elkaptam a csuklóját megszorítottam és 2 centiről az arcába sziszegtem, hogy meg ne próbálja ezt mégegyszer.És hátralöktem. Mondjuk már akkora volt bennem a gyűlölet, hogy legszívesebben megvertem volna. Na mindegy, a lényeg, hogy többet nem csinálta. Ajánlom neked is ezt a "gyógymódot". Mellesleg ha van pasid, nem értem miért hagyja, hogy üssék a kedvesét, megtehetné neked azt a szívességet, hogy elintézi helyetted a dolgot.
36N
Elertek hogy a nevelesukkel panikbeteg legyel, majd veressel akarjak eltuntetni. Erdekes...
menekulj es soha tobbet felejuk se nezz
Védd őket teljes mellszélességgel és veresd magad kékre nyugodtan..Csak jó tanácsokat adtunk.
Ha okos lenne, tudná, hogy ez nem megoldás sem a pánikbetegségedre, sem a lustaságodra. Tehát nem okos.Diplomás.
Nem szeretném ebbe belevonni a páromat
Amúgy mondtam már nekik, hogy meg ne próbálják mégegyszer, de hát semmit sem ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!